Komşumuzun muhabbet kuşu bikaç gündür bu şekilde kabarık duruyormuş yemlikleri kontrol ettim yem yemesinde sıkıntı yok sürekli kabarık duruyor ve uyuklama halinde uçmasında pek sıkıntı yok. Birde kanatları titriyor
Komşumuzun muhabbet kuşu bikaç gündür bu şekilde kabarık duruyormuş yemlikleri kontrol ettim yem yemesinde sıkıntı yok sürekli kabarık duruyor ve uyuklama halinde uçmasında pek sıkıntı yok. Birde kanatları titriyor
Saygı değer Kafeskuslari.com üyeleri, uzun zamandır, aramıza yeni katılan üyelerimizin ve hatta bazı eski üyelerimizin konulara nasıl video ekleneceğine dair bilgisinin olmadığını fark ettik. Bu yüzden size ayrı bir konu açıp bunun hakkında bir bilgilendirme yazısı hazırlamaya karar verdik...
Kuyruk sekmesi yok sadece kanatlarında titreme var şuan dışarı çıkardım uçuyo arada yeni yeni alışıyo insanlara kafesinin üstüne koyduğum zaman tekrar kabarıp uyukluyo. Benim tahminimde ceryanda kaldığı şeklinde oda havalandırılırken başka yere almamışlar kuşu birde üstüne ötrü de ötrmemişler tül de takılı deildi
Merhaba yerde sadece aspur kabuğu ve soyulup bırakılmış aspur görüyorum. Verdiğiniz yemde darı yok mu ve yem yediğine emin misiniz? Ayrıca o aspuru sevmemiş. Bayat olabilir
Merhaba yerde sadece aspur kabuğu ve soyulup bırakılmış aspur görüyorum. Verdiğiniz yemde darı yok mu ve yem yediğine emin misiniz? Ayrıca o aspuru sevmemiş. Bayat olabilir
Evet komşuma gold wings yavru muhabbet yemi bırakmıştım onu vermesini söyledim ama yemleri karıştırmış heralde ya da başka biri aspur vermesini söylemiş ben yemleri değiştirdim yavru yemi verdim
Kuşu sıcak bir yere alın kafesten çıkarmayın mutlaka kursaktan besleyin destekleyin kekik çayı verin tarcinli mama verin gün gün takip edin kilosunu kilo alması için gerekirse günde iki kez besleyin bir hafta böyle takviye edilsin sonra tekrar video ekleyin durumuna bakılarak ilaç gerekirse tavsiye edelim
Kuşu sıcak bir yere alın kafesten çıkarmayın mutlaka kursaktan besleyin destekleyin kekik çayı verin tarcinli mama verin gün gün takip edin kilosunu kilo alması için gerekirse günde iki kez besleyin bir hafta böyle takviye edilsin sonra tekrar video ekleyin durumuna bakılarak ilaç gerekirse tavsiye edelim