• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşu kabarık

Kaan.tzl

Aktif Üye
Komşumuzun muhabbet kuşu bikaç gündür bu şekilde kabarık duruyormuş yemlikleri kontrol ettim yem yemesinde sıkıntı yok sürekli kabarık duruyor ve uyuklama halinde uçmasında pek sıkıntı yok. Birde kanatları titriyor

Kaan.tzl

Aktif Üye
Komşumuzun muhabbet kuşu bikaç gündür bu şekilde kabarık duruyormuş yemlikleri kontrol ettim yem yemesinde sıkıntı yok sürekli kabarık duruyor ve uyuklama halinde uçmasında pek sıkıntı yok. Birde kanatları titriyor

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kısa bir videosunu görebilir miyim

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Buradan bakarak yapabilirsiniz 😊

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Rüzgarda kalmış kuyrukta aşağı yukarı oynama var öı

Kaan.tzl

Aktif Üye
Rüzgarda kalmış kuyrukta aşağı yukarı oynama var öı
Kuyruk sekmesi yok sadece kanatlarında titreme var şuan dışarı çıkardım uçuyo arada yeni yeni alışıyo insanlara kafesinin üstüne koyduğum zaman tekrar kabarıp uyukluyo. Benim tahminimde ceryanda kaldığı şeklinde oda havalandırılırken başka yere almamışlar kuşu birde üstüne ötrü de ötrmemişler tül de takılı deildi

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Merhaba yerde sadece aspur kabuğu ve soyulup bırakılmış aspur görüyorum. Verdiğiniz yemde darı yok mu ve yem yediğine emin misiniz? Ayrıca o aspuru sevmemiş. Bayat olabilir

Kaan.tzl

Aktif Üye
Merhaba yerde sadece aspur kabuğu ve soyulup bırakılmış aspur görüyorum. Verdiğiniz yemde darı yok mu ve yem yediğine emin misiniz? Ayrıca o aspuru sevmemiş. Bayat olabilir
Evet komşuma gold wings yavru muhabbet yemi bırakmıştım onu vermesini söyledim ama yemleri karıştırmış heralde ya da başka biri aspur vermesini söylemiş ben yemleri değiştirdim yavru yemi verdim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuşu sıcak bir yere alın kafesten çıkarmayın mutlaka kursaktan besleyin destekleyin kekik çayı verin tarcinli mama verin gün gün takip edin kilosunu kilo alması için gerekirse günde iki kez besleyin bir hafta böyle takviye edilsin sonra tekrar video ekleyin durumuna bakılarak ilaç gerekirse tavsiye edelim

Kaan.tzl

Aktif Üye
Kuşu sıcak bir yere alın kafesten çıkarmayın mutlaka kursaktan besleyin destekleyin kekik çayı verin tarcinli mama verin gün gün takip edin kilosunu kilo alması için gerekirse günde iki kez besleyin bir hafta böyle takviye edilsin sonra tekrar video ekleyin durumuna bakılarak ilaç gerekirse tavsiye edelim
Teşekkrüler yapacağım şuan çok hafif kuyruk titremesi var

Üst Alt