• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet Kuşu İshal Sorunu

sebocujjjj

Yeni Üye
Merhabalar herkese :( muhabbet kuşum 23.02.2024 yani 4 gündür malesef ishal ve çok halsiz tüylerini kabartıp sadece uyuyor ama yemek yemesi normal hatta çok fazla yem yiyor. Su içmesi oldukça azaldı. Arada bir patates veriyorum. Vererinere götürdüm bana Vitaform ve avicare probiyotik verdi. Vitaform için yarım suluğa yarım çay kaşığı dedi fakat ben biraz daha az verdim biraz zorlayarak ağızdan içmesinide sağladım 3 gün boyunca fakat hiç bir ilerleme yok. Gerwit vitaminim bitti yenisini söyledim. Aspur da sipariş verdim. Kuş çok halsiz sadece oturuyor arada çıkartıp uçuyoruz yine de ama hep kafesin bir köşesinde uyuyor. Acaba VİTAFORM uyku vs yapıyor mu ya da en hızlı nasıl iyileştirebilirim kuş dişi ve 2 yaşında sürekli kafasını sırtına gömüp uyuyor :( lütfen deneyimlerinizi paylaşır mısınız :(

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Merhaba mümkünse peçete üzerine yapmiş dışkı resmi görebilir miyiz. Ve kuşun videosunu da görsek iyi olur 👍

sebocujjjj

Yeni Üye
Merhaba mümkünse peçete üzerine yapmiş dışkı resmi görebilir miyiz. Ve kuşun videosunu da görsek iyi olur 👍
merhaba hocam akşam eve gidince paylaşacağım :(
Herhangi bir öneriniz var mıdır vitaform fazla mı verdik diye düşünüyorum bu sebeple kuş yan etkiden halsizleşmiş olabilir mi

sebocujjjj

Yeni Üye
merhaba hocam akşam eve gidince paylaşacağım :(
Herhangi bir öneriniz var mıdır vitaform fazla mı verdik diye düşünüyorum bu sebeple kuş yan etkiden halsizleşmiş olabilir mi
Hocam birde bende avicare kedi otu damlası var bu süreçte işe yarar mı biraz versem?

sebocujjjj

Yeni Üye
hocam sabah temiz bırakmıştım eve geldiğimde durum buydu aspur ve dal darıda yemiş ama hiç hali yok gövdesi biraz keskinleşmiş gibi kuyruguda titriyor

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Dışkıda yem mi var yoksa yemleri oraya dökmüş mü? Bu şekilde yardımcı olamayız. Altını temizleyip tekrar temiz beyaz peçete koyup iki üç dışkı yaptıktan sonra tekrar fotoğraf atar mısınız?

sebocujjjj

Yeni Üye
Kuşun durumu iyi görünmüyor birde video görebilir miyim
Ekli dosyayı görüntüle 60929
malesef video yuklemeyi beceremedim:( dıskıda yem yok yenı pecete koydum beklıorm elımıze aldıgımızda kafasını gömmeye çalısıyor ama hızlı koşuyorda aynı zamanda:( açık veteriner arıyorum götürecegım hemen tekrar size de durumı bıldırırım hocam :((

sebocujjjj

Yeni Üye
Dışkıda yem mi var yoksa yemleri oraya dökmüş mü? Bu şekilde yardımcı olamayız. Altını temizleyip tekrar temiz beyaz peçete koyup iki üç dışkı yaptıktan sonra tekrar fotoğraf atar mısınız?
Hocam yukarıya rontgen goruntusu ekledim veteriner zehırlenme de usutmede olabılır dedı avicarenin bırcok urununu verdı

Üst Alt