• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşu için yuvalık kötü mü ?

limonvezeytin

Yeni Üye
Merhaba, sonunda yuvalık alabildim.Daha doğrusu annem bizim ufaklık için alıp geldi ancak bana çok kaba geldi.İçindeki tünekte yok tüneği isterim sıkıntı değil ama çok derin gibi.İlk defa yuvalık kullanıcaz bu sebeple fikrinize ihtiyacım var.Anlaşılabilirlik için kafese taktım ama hiç içime sinmedi.

Ekli dosyalar

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Yuvalık folluklu olmadığı ve içi küçük olduğu için uygun değil. Folluklu tercih edin. Temizlemezi kolay olur. İçi geniş olur.

Pıtırcık

Tutkulu
Bencede folluklu ile değiştirin bende aynı yuvalıktan kullandım başta temizliği çok

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Link atmak yasak buraya ama dm'den önereceğim 🌸🙏

eczatasoy

Yeni Üye
Seba marka yuvalıkları öven çok var. ben ondan almayı düşünüyorum

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Sanıyorum mamaist.com da vardı bir bakın isterseniz.

zelihaaleksandr

Paylaşımcı
Folluklu olursa temizlemesi de kolay olur o nedenle bence de değiştirin ve dar 🙏🌸
Burçak hocam yine ben 🥰 ya bizimki 2 yumurtada gittide suanki yuvamız kendinden folluklu geçen gün yeni büyük kafes ve çıkabilen büyük folluklu yuva aldim acaba ona koysam orda yumurtlarmi bugün yumurtlayacak gibi poposu şiş yine

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Burçak hocam yine ben 🥰 ya bizimki 2 yumurtada gittide suanki yuvamız kendinden folluklu geçen gün yeni büyük kafes ve çıkabilen büyük folluklu yuva aldim acaba ona koysam orda yumurtlarmi bugün yumurtlayacak gibi poposu şiş yine
Mevcut yuvalığı değiştirmeyin çünkü bu sefer yabancılar 😍

Demir E.

Müdavim
Ay yumurta yapmış hocam bugün tüm gün yuvadaydi bakım bı dedim çıktı girmedi daha 1 tane daha yumurtamiz oldu inşallah buna zarar gelmezde oturur ya dua edin bizim için
Ben çok fazla dillendirmemeyi tercih ediyorum. Benimde dumanin eşiyle beraber yumurtası vardı ve herseyi konuda anlattım ondan sonra dişi öldü maalesef ve yumurtalarda gelişmedi 😓

zelihaaleksandr

Paylaşımcı
Ben çok fazla dillendirmemeyi tercih ediyorum. Benimde dumanin eşiyle beraber yumurtası vardı ve herseyi konuda anlattım ondan sonra dişi öldü maalesef ve yumurtalarda gelişmedi 😓
Ciddi misiniz ay bende burada yazdım 2 yumurtamiz var falan birini dişi kırdı diğerini kafese doğurmuş en güzeli deidiginiz gibi dillendirmek büyük sorun olursa özelden yazarım hocalarıma sizede çok geçmiş olsun

Üst Alt