• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Muhabbet kuşu hasta

boraoguz

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Kusma,halsizlik kanat titremesi
Hastalık Belirti Tarihi
4 Ara 2022
Kuşumun dışkısı sarı ve sıvı, devamlı kanatlarını titretiyor,kusuyor ve halsiz. Ne olmuş olabilir? Bu arada ben lisede okuduğum için evde kuşuma ailem bakıyordu. kuşun altına alüminyum folyo sermişler bizim kuş da koparmış ama yutmuş mu bilemiyorum.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhabalar hoşgeldiniz. Zehirlenme ihtimali olabilir. Ama görmeden yorum yapmak zor. Streamable.com üzerinden kuşunuzun videosunu paylaşıp linkini mesaj kısmına ekler misiniz. Birde temiz peçete üzerine yeni yapılmış dışkı fotosunu da görelim.

boraoguz

Yeni Üye
Merhabalar hoşgeldiniz. Zehirlenme ihtimali olabilir. Ama görmeden yorum yapmak zor. Streamable.com üzerinden kuşunuzun videosunu paylaşıp linkini mesaj kısmına ekler misiniz. Birde temiz peçete üzerine yeni yapılmış dışkı fotosunu da görelim.
image.jpg

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
İlk kez mi bu şekilde kanat titretiyor daha önce buna benzer kanat titremesi oldu mu. Diskidan da kuşunuz ya aç yada zehirlenme ihtimali olabilir. Alüminyum folyo zehirler mi bilemedim 😕 yanlış yönlendirmek istemem @Şehmus BAKIR @Bahar Y. Etiket bırakıyorum. Hocalarım müsait olduklarında bilgilendirme yaparlar 🙏🏻

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
vitaminli su verdik şırınga yardımıyla daha ne yapabilirim? Yem vermeyi deneyeyim mi?
Suyu içirmekten bahsetmiyoruz. Kursağa su basıp kusturmanız lazım kuşunuz zehirlenmiş. Nerede ikamet ediyorsunuz kanatlı uzmanı önerelim size acilen götürün

Üst Alt