• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Muhabbet kuşu hareketleri

Tuba K.🥈

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Forum Rehberi
Pardon insanın kendi çocuğu olmayınca diğer evlatlara odaklanıyor 🙂 evet duvar,kumanda, defter, kitap Allah ne verdiyse. Dikkat etmek gerek kendiminde boşluğuna geldi.
Estahfurullah olur bende karıştırıyorum bazen. Bende her iki evlatta var ve her ikiside benim için aynı birinin nasılki hareketlerinde bir farklılık gördüğümde tedirgin olup sebebini arıyorsam öbür canlarımada aynıyım ters bir durum bir hareket görür görmez mutlaka merak eder araştırırım . Bu yavrum henüz yeni geldi yanıma fakat okadar benimsedi ve sevgimi hissettiki hergün mutlaka sevgi saatimiz oluyor böyle 🥰 uzaktan sevgiyi tercih eden yavrularımda var tabiki 😊

Ekli dosyalar

Tuba K.🥈

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Forum Rehberi
♦Sürekli gözüm ve ben üstlerindeyim, kafeste kalamar kemiği mi düştü ses mi çıktı, yem mi döküldü, dışkıya mı bastılar, 1 sn sonra yanlarındayım
♦Bebekler bağırıyor mu, değişik ses mi var hop yuvalığın içindeyim
♦Kursak kontrolü yapıyorum hergün besleniyorlar mı bakıyorum
♦Kafes dışında olduklarında odada olmak zorundayım, prize mi gittiler, lambaya mı konular, kablo mu ıssırdılar, TV üzerine mi uçtular, yanlarındayım
♦Kavga ederlerse azarlıyorum, kızıyorum, birbirlerine zarar vermesinler,
🔷Travmanın âlâsını ben yaşıyorum
♦Sağlıklı ve huzurlu olmaları için mücadele ediyorum
Bide benim yaşadıklarım. 3 erkek çocuk ve bu canlar 🫣

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Estahfurullah olur bende karıştırıyorum bazen. Bende her iki evlatta var ve her ikiside benim için aynı birinin nasılki hareketlerinde bir farklılık gördüğümde tedirgin olup sebebini arıyorsam öbür canlarımada aynıyım ters bir durum bir hareket görür görmez mutlaka merak eder araştırırım . Bu yavrum henüz yeni geldi yanıma fakat okadar benimsedi ve sevgimi hissettiki hergün mutlaka sevgi saatimiz oluyor böyle 🥰 uzaktan sevgiyi tercih eden yavrularımda var tabiki 😊
İşte her birin ayrı bir karakteri var ve her bir ayrı karaktere aşık oluyorsun. Mest olmuş resmen elinizde 🩷 Alllah uzun ömür versin tüm canlarınıza 🙏🏻