• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Muhabbet kuşu Hapşırması

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Hapşırma videosu gönderir misin rica etsem.

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Dışkı pek iyi değil. Bir fotoğrafta pek iyi değil. Yemeleri nasıl?

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
hocam ses duymadınız mı puk sesi o işte
Sizin kuş için net bişi söylemek zor çünkü kuş yeni geldiği için dışkısı bozuk olabilir. O puk sesini tüy tozu yem tozu vs. sebeplerle de çıkarabiliyorlar. Videodaki kusma hareketini de kurlaşırken yapıyor, sağlıklıyken de yaşanan şeyler hepsi. Ama 3 km yürüdük dediğiniz için şüphe oluşuyor tabi, kekik spreyi ve kekik çayı verin onların bi zararı olmaz.

Çaylak

Paylaşımcı
Meryem abla çok düşünüyorum onları sağlıklı olmaları benim için çok önemli bazen bu kadar üstüne düştüğüm için duyuyorum sanırım her şeyini 1 hafta geçse yorum yapmak daha normal olur değil mi bir kaç gün art arda gerwit geçsem

kuçi

Aktif Üye
cok tatlilar masallah 😊
yemde tozlu olabilir bilemedim, tuydeyse de hapsuruk yapar.
Meryem abla çok düşünüyorum onları sağlıklı olmaları benim için çok önemli bazen bu kadar üstüne düştüğüm için duyuyorum sanırım her şeyini 1 hafta geçse yorum yapmak daha normal olur değil mi bir kaç gün art arda gerwit geçsem
gerwit yerine entrobac daha iyi olmaz mi 🙂

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Dikkatli olmak iyidir ama bazen de azcık süre tanımak lazım eğer kuşun genel hali iyiyse. Bence entrobac ver 3 gün. Kuşları ayırdın dimi?

Çaylak

Paylaşımcı
Dikkatli olmak iyidir ama bazen de azcık süre tanımak lazım eğer kuşun genel hali iyiyse. Bence entrobac ver 3 gün. Kuşları ayırdın dimi?
evet bakalım ne olucak zaman tanımamız gerekiyor artık nasip kısmet her şey inşallah bir şeyi kalmaz

Çaylak

Paylaşımcı
Her şey için teşekkür ediyorum 3 gün entrobac kullanıyorum o halde 3 gün sonra durumunu söylerim

Çaylak

Paylaşımcı
Merhabalar hocalarım kuşumun dışkısını paylaşmak istedim artık sulu gibi değil de beyaz dağılıyor katı kısımda biraz daha koyu siyaha yakın

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Merhabalar hocalarım kuşumun dışkısını paylaşmak istedim artık sulu gibi değil de beyaz dağılıyor katı kısımda biraz daha koyu siyaha yakın
Hala iyi değil dışkılar dediğin gibi. Daldarı veriyor musun?

Çaylak

Paylaşımcı
Hala iyi değil dışkılar dediğin gibi. Daldarı veriyor musun?
Daha yeni bitirdiler hocam hocam bişey fark ettim benim aldığım üretici abi yemlik kafesine içine takılı ızgaralı yemlik kullanıyordu bende bugün yemi içeri taktım mamadan yemden güzel güzel yedi şu an uyku haline geçtiler

Üst Alt