• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

MUHABBET KUŞU HAPŞIRMA VE KAFASINI KAŞIMA

Aigle

Yeni Üye
Merhaba, muhabbet kuşum sürekli hapşırıyor ve ayni anda da sürekli kafasini tellere sürtüyor kaşıyor gibi. Sebebi ne olabilir? Bir de titriyor. B vitamini kullaniyorum, onun dışında napabilirim? Cereyanda kalacagi bi odada degil onun oldugu odanin penceresini bile acmiyorum.

Semihzz123

Tutkulu
Merhaba, muhabbet kuşum sürekli hapşırıyor ve ayni anda da sürekli kafasini tellere sürtüyor kaşıyor gibi. Sebebi ne olabilir? Bir de titriyor. B vitamini kullaniyorum, onun dışında napabilirim? Cereyanda kalacagi bi odada degil onun oldugu odanin penceresini bile acmiyorum.
B vitamini olarak ne kullanıyorsunuz. Kuşun fotoğrafı ve dışkılarını atabilirmisiniz ?

Aigle

Yeni Üye
Avisol-B vitamini kullaniyorum. Göz bebeği büyüyüp küçülüyor. Korkutuyor beni bu durumu. Ne sıkıntısı olabilir acaba? Çok fazla ard arda hapşırıyor.

Semihzz123

Tutkulu
Avisol-B vitamini kullaniyorum. Göz bebeği büyüyüp küçülüyor. Korkutuyor beni bu durumu. Ne sıkıntısı olabilir acaba? Çok fazla ard arda hapşırıyor.
Göz bebeğinin büyüyüp küçülmesi normal bir durumdur duygulara bağlıda olabilir hastalık ile alakası yoktur.

Semihzz123

Tutkulu
Kafes tabanının altına peçete koyup güncel dışkı fotoğrafı da alabilirmiyiz ?

Aigle

Yeni Üye
Siyaha yakın koyu yeşil dışkısı

raffineri1903

Yeni Üye
Göz irisleri anlık duygulara göre büyülüp küçülebilir. çok sevdiği bişey görünce ya da kur yaparken göz irisleri küçülür. kızışma döneminde de aynı şekilde

Aigle

Yeni Üye
Bu ilaç vitamin mi ? Teşekkürler buarada

Aigle

Yeni Üye
Herkese tekrar merhabalar, dün nefes alıp verirken tık tık sesleri gelmeye başladı ve birden ayaklarini kullanamamaya basladi, hemen veterinere götürdük, solunum sıkıntısı deyip oksijen verdiler yaklaşık 3 saat biraz rahatladi, sonrasinda da yem yemedigi ve su icmedigi icin deri altindan bi igne yaptilar. Kendisi canlandi yemini suyunu yiyip iciyor ancak ayaklarini kullanamiyor. Acaba bunun için kullanabilecegim bir ilaç onerisi yapabilecek var mi? Yardimci olursaniz cok sevinirim. Veteriner şırıngayla bir vitamin verdi agzina bir damla damlatın her gün dedi. Onun dışında bir de antibiyotik verdi siringayla. Onu da ayni sekilde 5 gün kullanacagiz. Ayakları kalici hasar almis olabilir mi?

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Herkese tekrar merhabalar, dün nefes alıp verirken tık tık sesleri gelmeye başladı ve birden ayaklarini kullanamamaya basladi, hemen veterinere götürdük, solunum sıkıntısı deyip oksijen verdiler yaklaşık 3 saat biraz rahatladi, sonrasinda da yem yemedigi ve su icmedigi icin deri altindan bi igne yaptilar. Kendisi canlandi yemini suyunu yiyip iciyor ancak ayaklarini kullanamiyor. Acaba bunun için kullanabilecegim bir ilaç onerisi yapabilecek var mi? Yardimci olursaniz cok sevinirim. Veteriner şırıngayla bir vitamin verdi agzina bir damla damlatın her gün dedi. Onun dışında bir de antibiyotik verdi siringayla. Onu da ayni sekilde 5 gün kullanacagiz. Ayakları kalici hasar almis olabilir mi?
Benim dediğim ilacı alıp vermeye baslasaydiniz keşke bu kadar kotulesmeden

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Geçmiş olsun ayaklar zamanla iyileşir teramiycn deri melhemi ile hafifçe masaj yaparak sürün biraz geç iyileşir ama iyi olacak inşallah 👍

Üst Alt