• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Muhabbet Kuşu Halsizlik

Sedefzm

Yeni Üye
İyi akşamlar, daha önce sizlerden kendi kuşlarım için tavsiye istemiştim. Şimdi çok şükür ikiside çok iyi tavsiyeleriniz için teşekkürler. Şimdi size bir konuda daha danışacağım yardım ederseniz çok sevinirim. Yengemin kuşu Cafer çok konuşan, oyuncu uçan bir kuştu. Son zamanlar biraz halsiz, konuşmuyor, ötmüyor keyfi yok oyun da oynamıyor onu öyle görmek hepimizi üzüyor. Aşağıya videosunu ve fotoğrafını ekleyeceğim.

Ekli dosyalar

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Yengenize söyleyin altına beyaz peçete serip güncel 4 5 dışkı olunca size resmini göndersin ekleyin. Ne zamandır böyle kullandıkları takviyeler neler?

Sedefzm

Yeni Üye
Bir haftadır böyleymiş. Bir iki gündür daha iyi dediler. C vitamini kullanmışlar. Bugün çok az marul ve haşlanmış yumurta yedirdim biraz. Keyfi düne göre iyi konuşuyor az biraz. Kafasında ve gagasının altında tüy kapsülleri var. Önceki hafta tüy dökmüş. Acaba bu yüzden olabilir mi?

Ekli dosyalar

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Rutin takviyelerini düzenli veriyormusunuz? Bu dönemde bt amin forteyi hafta da iki defa verin. Arada ortam sıcaklığı iyi ise ılık içme suyundan banyo hazırlayın kendi yıkansın siz ellemeyin. Bu dönemlerde dışkı değişimi ve hafif renk bırakmalar olabiliyor yine de takip edin bir değişim olursa konu altına güncelleme geçersiniz.

Sedefzm

Yeni Üye
Yarın bt amin forte alacağım. Yengemi de bilgilendireceğim biraz daha kuş bakımı için. Banyo yapmak istemiyordu ben de zorlamadan marul yıkadım ve üzerinden tutarak biraz yerken ıslanmasını sağladım sanırım o da rahatlattı. Takip edip sizi de bilgilendireceğim.

Üst Alt