• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Muhabbet kuşu halsizlik

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Koku biraz varmis evet
Tamam Zeolit kullanın mutlaka inşallah iyi gelir, gelmez ise mutlaka kanatlı uzmanına götürün dışkı analizi yapılsın mantar var mı bakılsın, günde bir kez elle besleme maması içerisine mercimek tanesi kadar katın ve besleyin 🌸

Cicik

Aktif Üye
Tamam Zeolit kullanın mutlaka inşallah iyi gelir, gelmez ise mutlaka kanatlı uzmanına götürün dışkı analizi yapılsın mantar var mı bakılsın, günde bir kez elle besleme maması içerisine mercimek tanesi kadar katın ve besleyin 🌸
Cok tesekkur ederiz. Benim de kusum var 6 yasinda , o grit kumu yiyor fakat zeolit tozu hic kullanmadim. Zeolit tozunu ona nasio vermeliyim? Yemine mi ekleyecegim?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Cok tesekkur ederiz. Benim de kusum var 6 yasinda , o grit kumu yiyor fakat zeolit tozu hic kullanmadim. Zeolit tozunu ona nasio vermeliyim? Yemine mi ekleyecegim?
Merhaba, Zeolit Tozu, günde 1 dafa mercimek tanesi kadar yemine sebzesine,katılabilir
Sağlıklı kuşlarımıza da arar ara verilebilir

Ekli dosyalar

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Sebzesine, daldarısına mercimek tanesi kadar serpin yesin ☺

Ece A.🥇

Tutkulu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Yardımsever üye
Çok geçmiş olsun🙏🏾 inşallah en kısa zamanda daha iyi olur

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

Cicik

Aktif Üye
Ömrü varsa, sağlığına kavuşursa yaşar tabiki, kuvözde mi klinikte, besleme de yapılıyordur inşallah emin ellerde olur🤲😊
Evet kuvezde. Tabi besleme yapacaklar direkt kursaktan besleyecegiz dedi. Tekirdagda yasiyoruz biz, istanbula kagithanede vetclass var kus veterineri oraya goturduk. Amerikadan getirttikleri bir ilac varmis onu verecekler bir de. Birkac tane ilaci var, onlar besleme ile birlikte hepsini verecekler. Onlar daha iyi yapar diye orda biraktik biz belki veremezdik.

Üst Alt