• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşu halsiz ve ayakları solmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

laye

Aktif Üye
IMG_20250304_232246_805.jpg
Arkadaşlar merhaba👋
İnstagram da bir kuş sayfam var ve bir arkadaş bana bunları attı. Kuşunun halsiz ve ayaklarının rengini solduğunu, değiştini söyledi. Elimden geldiğince ona birşey söylemek isterdim ama bilgim bu konu da yok. Onu form'a davet ettim. Ama şuan paylaşımı onun adına ben yapıyorum. Veteriner'e gitmiş ve e vitamini vermiş. Kullanmış ama işe yaramamış. Güncel dışkı resmini istedim ama daha atmadı. Bu kuş ta ne var? Bu arada hayırlı, bereketli Ramazanlar diliyorum 😊🙏🤗

laye

Aktif Üye
Ayagını kavrayabiliyormu bana morarma baslamıs gibi geldi
Kavrıya biliyor video attı ama ben buraya atamadım maalesef. Veteriner'e kırık diye götürmüş ama kırık vs değilmiş sadece e vitamini verip göndermişler.

Mert G.

Eski Forumcu
Kavrıya biliyor video attı ama ben buraya atamadım maalesef. Veteriner'e kırık diye götürmüş ama kırık vs değilmiş sadece e vitamini verip göndermişler.
E vitamini kusları kısıstırır diye biliyorum yani ben oyüzden kullanıyorum. Streamble üzerinden videosunu görelim

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
E vitamini değil, d vitamini kullanması lazım ama kuş çok halsiz. Avicare vermişlerdir kesin.Yem yiyor mu? Dışkıları nasıl? Koku var mı? Kusma vs var mı? Çok detay olmadan pek bir yardımımız olmaz ki. :)

laye

Aktif Üye
E vitamini değil, d vitamini kullanması lazım ama kuş çok halsiz. Avicare vermişlerdir kesin.Yem yiyor mu? Dışkıları nasıl? Koku var mı? Kusma vs var mı? Çok detay olmadan pek bir yardımımız olmaz ki. :)
D vitamin de kulanıyormuş. Dışkı sulu yem yiyormuş kusma, koku vs yokmuş.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Karaciğer alakalı gibi geldi, streamble.coma videoyu yükleyin çıkan linki buraya yapıştırın bir bakalım 🙏

Mert G.

Eski Forumcu
Bana sonucunda bir sıkıntı var ğibi geldı kanatlı uzmanı görmesi gerek
Burdan bakabilirsiniz

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Link attım umarım olmuştur bir de bu ilaç kullanılıyormuş
Bu yetersiz, miniğin karaciğer büyümesi sonucu hava kesesi baskısı, hava kesesi akarı, solunum enfeksiyonu bunlardan birisi var ve kanatlı uzmanı görmeli 🙏 Nerede ikamet ediyor minik

laye

Aktif Üye
Bu yetersiz, miniğin karaciğer büyümesi sonucu hava kesesi baskısı, hava kesesi akarı, solunum enfeksiyonu bunlardan birisi var ve kanatlı uzmanı görmeli 🙏 Nerede ikamet ediyor minik
Merhaba hocam teşekkürler bilmiyorum maalesef ama arkadaş birazdan foruma üye olacak. Detayları verecek. Çok üzülüyordu yardım etmek istedim. Link attım birazdan başlık açacak ben nasl bu başlığı kapata bilirim?

Mert G.

Eski Forumcu
Merhaba hocam teşekkürler bilmiyorum maalesef ama arkadaş birazdan foruma üye olacak. Detayları verecek. Çok üzülüyordu yardım etmek istedim. Link attım birazdan başlık açacak ben nasl bu başlığı kapata bilirim?
Çözüldü diye yaparsanız yeterli olur

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
O zaman kilitliyorum bu konuyu 🙏🌸

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...