• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! muhabbet kuşu gözünde kızarıklık

ilayda3806

Aktif Üye
muhabbet kuşumun sol gözünde kızarıklık var kafasını kafese sürtüyor ordan bulaşabileceğini düşündüm sizce ne yapmalıyım gözünü genelde kapatıyor diğer gözü normal

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Gözünün resmini atabilir misiniz ☺

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Muhtemelen göz nezlesi olmuş, ılık çay demi veya ılık papatya çayı ile sabah akşam pansuman yapın, eczaneden gentagut damla alın pansuman sonrası gözlerine sabah ve akşam birer damla damlatın ☺ Kafesi de temizleyin ki sürdüğü yerlerden tekrar mikrop kapmasın ☺

ilayda3806

Aktif Üye
Muhtemelen göz nezlesi olmuş, ılık çay demi veya ılık papatya çayı ile sabah akşam pansuman yapın, eczaneden gentagut damla alın pansuman sonrası gözlerine sabah ve akşam birer damla damlatın ☺ Kafesi de temizleyin ki sürdüğü yerlerden tekrar mikrop kapmasın ☺
göz nezlesi ölümcül bir şey mi

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
göz damlası aldım fakat ele gelen bir kuş değil nasıl sıkıcam
Ele alışık olsada avuçlamanız gerekiyor damlatmak için. Sizinde yine yakalamanız gerek bu durumda. Baş kısmını iki parmağınızla tutarsanız sabit duracaktır. O şekilde ısıramazda rahat damlatırsınız. Işığı kapatıp tutarsanız kaçmadan korkutmadan tutabilirsiniz.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Yavruma gözüne damla damlatçağım zaman bana afakanlar basıyordu her seferinde. Hazır avcuma almışken önce onu öpüp öpüp koklayıp biraz sakinleşip pıt diye damlayı damlatıyordum. 🙂 Yapabilirsiniz sizde 🌸

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Gözünde görme kaybı yok niçin sordunuz rahat duramadığı için zor fotoğraf çektim belki o yüzden öyle cıkmıstır
Gözünde gri nokta var gibi çıkmış ondan ☺ Damla damlattınız mı ☺

Üst Alt