• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Muhabbet kuşu geçmeyen sindirim sorunu

aleynaaaaaaa

Yeni Üye
Muhabbet kuşum bozuk yem dolayısıyla rahatsızlanmıştı yazmıştım 1 hafta olucak avircare digestive ve vinegar ginger takviyelerini kullandım fakat şuan vinegar ginger takviyesinden sonra normale göre bence daha fazla su içmeye başladı su içince sürekli geğirip ağzına yem gelmesi fazla düzelmedi ama su içince bu sefer biraz sıvı dışkı yapıyo dışkısı genelde fıstık yeşilini çalıyo bazen su gibi püskürtüyo bildiğiniz ishal diyemem yem yemesi iyi su içmesi iyi fakat bu sindirimi iyileşmeyince ne yapacağımı da bilemiyorum video yüklemeye çalışıcam inşallah olur( hastalık dönemi baya bir antibiyotik kullandık malesef ondan da olabilir fakat bu alışkanlık mı kaldı yoksa rahatsızlık mı bilemiyorum ) Watch unnamed | StreamableVideo

Son düzenleme:

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba hangi hastalığı attı ve hangi antibiyotik kullandınız ismi nedir. Beyaz peçete üzerine taze yapılmış dört beş dışkıyı atar mısınız. Ağızda ekşi koku ve salyalı kusma var mı

aleynaaaaaaa

Yeni Üye
Merhaba hangi hastalığı attı ve hangi antibiyotik kullandınız ismi nedir. Beyaz peçete üzerine taze yapılmış dört beş dışkıyı atar mısınız. Ağızda ekşi koku ve salyalı kusma var mı
3 ay kadar önce havalar fazla sıcaktı akıllı yemliktw yemi bozulmuş farketmedim galiba yemin toksinleri zehirledi veterinere ilk gittim florwel probiyotik verdi 1 hafta kullan dedi fakat o zamanlar 3. Günden daha fazla rahatsızlandı gittim söyledim ilgilenmediler daha fazla kokulu kusmaya başlamıştı ve dışkısı hep poposuna yapışıyodu o ara kusarken aşırı da kötü kokuyordu başka veterinere götürdüm o veteriner de bana "Neo vet " adlı antibiyotiği verdi antibiyotiği kullandığımız 3. 4. Gün çok iyileşmişti bende daha geçirdi hastalığı sanmıştım fakat ilacı bırakır bırakmaz tekrar yeniledi bidaha gördüm veterinere veteriner antibiyotik zararlı azar azar bırakmalısınız dedi 2 gün daha verdim sonra 1 gün verdim neredeyse toplam 1 hafta yapmıitır o ilacı kullandığım daha sonra içime sinmedi yine başka veterinere götürdüm bu son götürdüğüm yer hatta iç parazit verdi şırıngaya aktararak ve pakette iç kuruma için bişey verdi isimleri yok maalesef onları da kullandık baya iyileşti ama su içince kursağı yorulduğundan mı zarar mı gördü bilmiyorum fakat ne zaman yem yeyip su içse bu videodaki hareketi yapıyo çok geğiriyo diyerekten tekrar götürdüm bana eritrotek antibiyotiği verdi 4 gün kullanın bırakın dedi ama tadı acı diye kuşum içmedi fazla bu sefer bende bu haftalar araştırdım baktım avircare in digestive ve vinegar ginger takviyelerini aldım belki sindirimini rahatlatır diye ama ne kadar etkili olur bilmiyorum tabi

Ağzında vs koku yok dışkı kontrolünü hep yapıyorum şuan biraz fazla su içtiğinden bazen sıvı yapıyo ama gece boyu normal sağlıklı yapıyo kafese bakıyorum sürekli ama bu ara biraz dengesiz olduğundan endişelendim yine birde bu videodaki durumu geçmeyince

Ekli dosyalar

aleynaaaaaaa

Yeni Üye
Merhaba, çok antibiyotik kullanmış ama gittiği yer kanatlı uzmanı mıydı? 4 gün olmaz antibiyotik çünkü.
Yok malesef hiçbiri aşırı kuş alanında uzman değildi sanırsam sadece bu sonuncu veteriner iyi ilgilendi fakat bu da sonradan ilgisizleşmeye başladı başka götüreceğim veteriner de kalmadı açıkçası

Üst Alt