• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Muhabbet kuşu geçmeyen ishal ve denge kaybı

passionslife

Yeni Üye
İyi akşamlar arkadaşlar forumu uzun süredir takip ediyorum kayıt olmak bugüne nasip oldu. Tanışma bölümüne gelmeden hemen bu konuyu açmak zorunda kaldım muhabbet kuşumda 2-3 aydır geçmeyen ishal problemi vardı. Bazen tamamen su şeklinde bazen de su ile karışık koyu yeşil yapıyor. Veterinere götürdüğümde dışkısında kuruma bakterisi var diyip Avicare ürünleri ve nistatin verdiler yaklaşık 1 ay kullandık ama düzelme olmadı. Birazda kilo probleminin olduğunu söylediler. Bugün itibari ile de kuşum dengesiz yürümeye başladı yürürken kuyruğunu sağa sola sallıyor ve elimdeyken dengesini kaybedip düşecek gibi oluyor. Onu kaybetmek istemiyorum lütfen yardımcı olur musunuz :(

Selin

Paylaşımcı
Merhaba hoşgeldiniz. Öncelikle kuşunuzun dışkısının fotoğrafını ve mümkünse videosunu atar mısınız üstadlar yardımcı olsun

Selin

Paylaşımcı

passionslife

Yeni Üye
Merhaba hoşgeldiniz. Öncelikle kuşunuzun dışkısının fotoğrafını ve mümkünse videosunu atar mısınız üstadlar yardımcı olsun
Sağ olun hoşbulduk fotoğraf ekledim ama video eklenmiyor sanırım

passionslife

Yeni Üye
İmkan varsa kanatlı uzmanına götürmeniz iyi olur. İmkan yoksa probiyotik ve vitamin kullanmayı deneyin. Üstatlarda yardinci olacaktır bu arada
veterinere götürdüm 1 ay ilaç verdiler ama durum değişmedi kanatlılar ile alakalı pek bilgi sahibi değiller sanırım ondandolayı burada üstadlardan bir fikir almak istiyorum

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Denge kaybı bakteriyel veya sinirsel olabilir. 5 günlük baytril 2.5 kullanılabilir devamında iç parazit yapılabilir

Üst Alt