• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kusu gecmeyen hastalik

ayfer

Yeni Üye
Bana pek e coli dışkısı gibi gelmedi. Dışkılar olduğundan daha büyük ve formsuz. Yumurta da dışkılar bozuk olabiliyor. Videoda kanatları düşmüş. Kuyruk sokumuna doğru bombelikte var. Yumurta ihtimali olabilir. Sıkışma yaşıyor olabilir. Popoya bakar mısınız. Şişlik yada o bölgede sertlik var mı.
Tekrar merhaba. Ceresinin mevcut rengine bakarak boyle bir yorumda bulunmaniz normal. Kusun hem yaşından ötürü hemde kizginliktan dolayi cere rengi zaman icinde degisti. Aslinda erkek. Eskiden maviydi ceresi. Hala duzelmis değil. Bugunku diskilarinida eklesem yorumlamaniz mumkun mu? Ne yapacagimi şaşırmış durumdayım ben artik ve araya bayram girdi. Yeni bir ilac su durumda alamam. Elimde sadece neosulfaprim ve rohnfried markasina ait takviyeler var. Bugun probiyotik vermedim. Burdaki tavsiyeler uzerine en yukarida yazdigim b vitaminli talviyeyi verdim. Ama kus kanatlari acik sanki ates basmis gibi bir halde duruyor genelde. Zeolitte kargodan oturu bayramdan sonraya kaldi. Vitamin haricinde kekik suyu ishal icin patates falan verebilirim gibi gözüküyor. Eger fikri bir desteginiz olursa sevinirim. Tesekkurler. Herkese iyi bayramlar simdiden.

mortsvivants

Eski Forumcu
Tekrar merhaba. Ceresinin mevcut rengine bakarak boyle bir yorumda bulunmaniz normal. Kusun hem yaşından ötürü hemde kizginliktan dolayi cere rengi zaman icinde degisti. Aslinda erkek. Eskiden maviydi ceresi. Hala duzelmis değil. Bugunku diskilarinida eklesem yorumlamaniz mumkun mu? Ne yapacagimi şaşırmış durumdayım ben artik ve araya bayram girdi. Yeni bir ilac su durumda alamam. Elimde sadece neosulfaprim ve rohnfried markasina ait takviyeler var. Bugun probiyotik vermedim. Burdaki tavsiyeler uzerine en yukarida yazdigim b vitaminli talviyeyi verdim. Ama kus kanatlari acik sanki ates basmis gibi bir halde duruyor genelde. Zeolitte kargodan oturu bayramdan sonraya kaldi. Vitamin haricinde kekik suyu ishal icin patates falan verebilirim gibi gözüküyor. Eger fikri bir desteginiz olursa sevinirim. Tesekkurler. Herkese iyi bayramlar simdiden.
Siz streamable'dan videosunu gönderin, dışkılarını da dediğiniz gibi ekleyin hocalarım dönüş yapacaktır sizlere.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ceresinden dolayı böyle bir yorumda bulunmadım aslında 🙂 dediğim gibi videoda kanat düşüklüğü ve büyük dışkılar gözüme çarptı. Erkek ise hormonal bir bozukluk olabilir. Eski fotolar var mı elinizde yani ceresi mavi iken. Varsa eklerseniz sevinirim. 🌸

ayfer

Yeni Üye
Cok cok twsekkur ederim ilginiz icin. Bugun videonun linkini asagi birakiyorum. Az once az birsey patates verdim. Haslanmis olarak. Gagasini saga sola surtup duruyor. Ben galiba hic iyi bakamiyorum bu hayvana. Kendimi cok kotu hissediyorum suan. Bogazina mi yapisti acaba. Birde normalin ustunde kasinmasi var. Video haricinde bugunku diski fotosunuda ekliyorum. Diski daha iyi gibi ama hayvan dune gore daha halsiz. Cok uzuluyorum. Destekleriniz icin cok tesekkur ederim. Acaba neosulfaprime yeniden mi baslasam. 3-8 mart arasi 5 gunluk kur uygulamistim. Ayak tutulmasi falan vardi. Ona iyi geldi diski rengi acildi ama anormal diskisi iyilesemedi bir turlu. Onceleri iyiydi ancak sonradan tekrar hasta oldu. Ben bu kusu iyileştirebilecek miyim acikca fikirlerinizi yazarsaniz cok sevinirim. Denemr tahtasina mi cevirdim hayvani. Aci mi cektiriyorum yoktan yere hic bilemiyorum ve asiri uzuluyorum. Kendine de dokundurtmuyor. Cani yaniyor belli.

Ekli dosyalar

ayfer

Yeni Üye
Ceresinden dolayı böyle bir yorumda bulunmadım aslında 🙂 dediğim gibi videoda kanat düşüklüğü ve büyük dışkılar gözüme çarptı. Erkek ise hormonal bir bozukluk olabilir. Eski fotolar var mı elinizde yani ceresi mavi iken. Varsa eklerseniz sevinirim. 🌸
Biraz flu ama cere rengi seciliyor. Ekledim.

Ekli dosyalar

Üst Alt