• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Muhabbet kuşu gebelik dışkısı

zelihaaleksandr

Müdavim
Kısa özet geçeyim geçen ay komşunun dişi muhabbet kuşunu alıp benim oğlanın yanına koymuştum 8 boş yumurta yapmıştı 2 sini kırmıştı benim evde 5 kuş var 3 papağan 2 muhabbet dedimki komşuya bunlar çok güzel anlaştı size vereyim bakın 1 hafta kaldı gece getirdi ee bunlar çok ses yapıyor yatamıyoruz diye bide baktım ne göreyim 2 yumurta yapmış garibim yatıyor az önce fena bağırdı bir baktım bu şekilde tuvalet yapmış normal mi ? Hocalarım üst üste 2 kuluçka tehlikeli demişti bugün rüyamda gördüm dişiye son 1 şans vermek istiyorum yuvayı taktım yumurtaları koydum yatıyor ama dışkı ilk defa böyle yaptı sıkıntı mı var sizce ? @Demet bükay @Burçak A.

Ekli dosyalar

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Kısa özet geçeyim geçen ay komşunun dişi muhabbet kuşunu alıp benim oğlanın yanına koymuştum 8 boş yumurta yapmıştı 2 sini kırmıştı benim evde 5 kuş var 3 papağan 2 muhabbet dedimki komşuya bunlar çok güzel anlaştı size vereyim bakın 1 hafta kaldı gece getirdi ee bunlar çok ses yapıyor yatamıyoruz diye bide baktım ne göreyim 2 yumurta yapmış garibim yatıyor az önce fena bağırdı bir baktım bu şekilde tuvalet yapmış normal mi ? Hocalarım üst üste 2 kuluçka tehlikeli demişti bugün rüyamda gördüm dişiye son 1 şans vermek istiyorum yuvayı taktım yumurtaları koydum yatıyor ama dışkı ilk defa böyle yaptı sıkıntı mı var sizce ? @Demet bükay @Burçak A.
Biriktirmiş dışkıyı muhtemelen, denge kaybı, kusma yok değil mi

zelihaaleksandr

Müdavim
Biriktirmiş dışkıyı muhtemelen, denge kaybı, kusma yok değil mi
Ay hiç kontrol etmedim bakayım gozlemleyeyim kusma görmedim daha önce 8 yumurta yaptı ama hiç bu kadar yeşil ve büyük yapmadi bu kadar acaba farklı birseymi verdiler anlamadim

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba yuvada dışkıyı tutar, çıkınca bağırsak dolu olduğu için yoğun bir şekilde dışkılar çok çok normal 😊🤲

zelihaaleksandr

Müdavim
Merhaba yuvada dışkıyı tutar, çıkınca bağırsak dolu olduğu için yoğun bir şekilde dışkılar çok çok normal 😊🤲
Ay abla öncede 8 yumurta yaptı hiç bu kadar yeşil ve büyük yapmamıştı şok oldum acaba yavruma birşey mi yedirdiler dedim 2 yumurta yapmış bide

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Tamam abla işaret koydum bakalım bu defa dediğin gibi ama hangisi hangi gün bilmiyorum 3 ude karışık yumurta ama yinede ilk 3 belli olsun diye işaret koydum
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah
Çiftleşme devam ediyor mu ablacığım