Muhabbet kuşum bize biri tarafından verildi geldiğinden beri kendini kafese asarak uyuyor ve duruyor yemini suyu falan yiyor lütfen çok endişeleniyorum yardım ederseniz sevinirim
Merhabalar foruma hoşgeldiniz. Kuşunuzun anlattığınız şekilde bir fotosunu görebilir miyiz. Yada net şekilde videosunu. Eve yeni gelen kuşlar da kendini güvende hissettiği için o şekilde uyuyabiliyorlar. Siz ekleyin bir bakalım.
Merhabalar foruma hoşgeldiniz. Kuşunuzun anlattığınız şekilde bir fotosunu görebilir miyiz. Yada net şekilde videosunu. Eve yeni gelen kuşlar da kendini güvende hissettiği için o şekilde uyuyabiliyorlar. Siz ekleyin bir bakalım.
Belden yüksek bir yere koyarsanız kendini zamanla güvende hissederse tüneğe iner. Bir hafta kadar kafesten çıkarmayın. Bu süreçte kafes içi eğitim verebilirsiniz ama kuş yaşında mı yoksa küçük mü?
Belden yüksek bir yere koyarsanız kendini zamanla güvende hissederse tüneğe iner. Bir hafta kadar kafesten çıkarmayın. Bu süreçte kafes içi eğitim verebilirsiniz ama kuş yaşında mı yoksa küçük mü?
Merhaba, @Kübra Ö. arkadaşımın söylediği gibi 2 tünek olmalı. Aynayı ve salıncağı alın. Salıncak plastik üzerinde durması için rahat bir salıncakta değil. Kafes küçük olduğu için alanı çok daraltmış. Grit kum ve kalamar kemiğide temin edin. Yem olarak ne marka aldınız? Daha alışamış ortama o yüzden tellerde duruyor. Arada konuşup ilgilinizle stresi azalacaktır. Kafes içinde dal darıyla size alışmasını sağlayabilirsiniz.