• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet Kuşu Gagası HK.

Emre A.

Tutkulu
açık sarımsı gibi ucunda da az siyahlık var

Emre A.

Tutkulu
yemesi içmesi iştahı gayet normal hocam kuş 2 haftadır benimle 1-2 aylık yavru erkek

Şimâl

Tutkulu
Emektar Üye
Yok sadece gagası soyulmuş. Mantar değil. Gagaları keratinden oluşur. Keratinli besinler verebilirsiniz. Örneğin brokoli gibi.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Siyahlık zamanla geçecek ama siz yinede cereye teramiycn deri melhemi sürün haftada bir kez

Emre A.

Tutkulu
Herhangi bir sorun yok. Mantar zaten gaga ucunda başlamaz. Ucunda böyle deformeler olabiliyor. Gritli Gaga taşı törpülemesine yardım ediyor. Bu ölü kısımları falan sürterek temizlemesini sağlıyor kafeste yoksa ondan takın. İki resimdeki kuş aynı mı bilemedim. İkinci resimdeki yavru zaten siyahlık yeni geçiyor bir sorun yok
aynı kuş hocam ilkinde dinlenirken çektim yakınlaştırdığım için bulanık çıkmış gritli gaga taşı aldım pazartesi yeni kafesine koyacağım.

Emre A.

Tutkulu
Boya ve kokusuz olanı sürmelisiniz aynı zamanda. Bebekler için olanlar da olabilir.
Siyahlık zamanla geçecek ama siz yinede cereye teramiycn deri melhemi sürün haftada bir kez
Merhaba, ince tabaka olacak şekilde vazelin sürebilirsiniz.
Herhangi bir sorun yok. Mantar zaten gaga ucunda başlamaz. Ucunda böyle deformeler olabiliyor. Gritli Gaga taşı törpülemesine yardım ediyor. Bu ölü kısımları falan sürterek temizlemesini sağlıyor kafeste yoksa ondan takın. İki resimdeki kuş aynı mı bilemedim. İkinci resimdeki yavru zaten siyahlık yeni geçiyor bir sorun yok
hepinize teşekkürler. gaga taşı almıştım onu takacağım pazartesi yeni kafesine koyduğumda.. bir şey sürmeme gerek yok sanırsam

MERVE

Paylaşımcı
hepinize teşekkürler. gaga taşı almıştım onu takacağım pazartesi yeni kafesine koyduğumda.. bir şey sürmeme gerek yok sanırsam
Gaga taşı gagasını törpülesin diye takılır sizin kuş farklı nedenlerle tahriş olmuş gibi. Bence ya bebek vazelin ya da terramiycin hafiften sürüp o bölgeyi yumuşatmak daha iyi olur. Tabiki sizin takdirinize kalmış.

Emre A.

Tutkulu
Gaga taşı gagasını törpülesin diye takılır sizin kuş farklı nedenlerle tahriş olmuş gibi. Bence ya bebek vazelin ya da terramiycin hafiften sürüp o bölgeyi yumuşatmak daha iyi olur. Tabiki sizin takdirinize kalmış.
cere ile gagasının birleştiği yeri mi yoksa o gaganın alt kısmını mı

Üst Alt