• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşu gaga sorunu

nslhnkarabulut

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Gaga kırığı ya da bir başka
Hastalık Belirti Tarihi
16 Şub 2022
Kullanılan İlaç
-
Merhaba. Geçen sene bir yavru muhabbet kuşu aldım. Yalnız bu çocuk özel bir çocuk. Doğuştan gelişim problemi var ayak parmakları gelişmemiş. Şimdi büyüdü sıkıntımız yok. Ama dün gagasında bir sorun farkettim. Böyle kırık gibi siyahlaşmışta. İç kısmında bir şey yok dış kısmında var. Veterinere götürdüm. Özel bir çocuk olduğu için normal falan filan dedi. Ben pek tatmin olmadım bu cevaptan. Hiç bir önerisi de olmadı. Hala içim içimi yiyor. Bu neyin nesi lütfen yardımcı olun :(

EnesGenç

Eski Forumcu
Sanki kasınırlar yapmış veya çarpmış gibi . Ama sizi böyle özel bir kuş beslediğiniz ve onu koruduğu için sizi tebrik ederim

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Merhaba. Geçen sene bir yavru muhabbet kuşu aldım. Yalnız bu çocuk özel bir çocuk. Doğuştan gelişim problemi var ayak parmakları gelişmemiş. Şimdi büyüdü sıkıntımız yok. Ama dün gagasında bir sorun farkettim. Böyle kırık gibi siyahlaşmışta. İç kısmında bir şey yok dış kısmında var. Veterinere götürdüm. Özel bir çocuk olduğu için normal falan filan dedi. Ben pek tatmin olmadım bu cevaptan. Hiç bir önerisi de olmadı. Hala içim içimi yiyor. Bu neyin nesi lütfen yardımcı olun :(
Arkadaslar gereken cevabı vermiş zaten, sizi tebrik ediyorum Allah razı olsun o yavruya aile olmuşsunuz 🥰

nslhnkarabulut

Yeni Üye
Kuşunuz tüyde b vitamini yulaf kullanın. Gagasi için gece yatmadan vazelin sürün. Kalsiyum desteği sağlayın toparlar. Bu cevap için veteriner sizden ücret talep ettiyse haram edin 😉😉
O kadar haklısınız ki. Ömrü uzun olmaz ayakları zaten çürür vs dedi. Bütün gün içim yandı. :( B vitamini aldım oradan her gün bir damla sıkın dedi şimdi onu uygulayacağım