• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Muhabbet Kuşu Farklı Bir Ses Çıkartıyor

Layzy9

Aktif Üye
7 aylık dişi muhabbet kuşum 2 gündür tuhaf bir ses çıkartıyor ve arada hapşırıyor. Aynı kafesteki diğer yavrularda böyle bir şey yok. Sesi çıkartan yavru da normal duruyor. Hareketli, oyuncaklarıyla oynuyor. 3 4 gün önce gece epey korkup kafeste sağa sola vurmuşlardı kendilerini acaba onunla mı alakalı?

Layzy9

Aktif Üye
Bir bilgisi olan yok mu?

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Videoyu buradan yükleyebilirsin...

Layzy9

Aktif Üye
Kusura bakmayın video değil ses kaydı aldım sesi anlaşılsın diye. Farklı bir resim kullanarak videoya çevirdim.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Editör
Kuşunuzun kendini de cekseydiniz daha iyi olurdu kuyruk sekmesi var mı gorurduk. Ama büyük ihtimalle solunumla ilgili problem olduğunu gösteriyor.

crivelli

Paylaşımcı
Kuşunuzun enerjisi yerindeyse , dediğiniz gibi halsiz değilse bir sorun yoktur fakat siz yine de burun deliklerini bi kontrol edin ikiside açık mı diye

Layzy9

Aktif Üye
Gece olduğu için uyandırmak istemedim ama evet kuyruğunu aşağı yukarı hareket ettiriyor.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Editör
Doksimis etkenli ilaç kullanmanız lazım. Uzmanlarımız gördüğünde tedavisi hakkında bilgilendirme yaparlar. Geçmiş olsun.

Layzy9

Aktif Üye
Teşekkürler. Bugün biraz daha kötü halde umarım toparlayabilir

Layzy9

Aktif Üye
Yardımlarınız için teşekkür ederim. Malesef öldü yavrum. Ben veteriner veteriner gezerken kafesin dibinde ters döndü. Ne yaptıysam döndüremedim hayata. Ülkedeki veterinerler kendilerine hekim denmesini istiyor ama kedi köpek dışındaki hayvanlardan anlamıyorlar. Nereye gitsem hepsi başka yere yönlendiriyor. Ümraniye Kadıköy arası veteriner dolaştım. Olmadı.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Olmuşa ölmüşe çare yoktur ama kuş açlıktan ölmemiştir inşallah 😔

Layzy9

Aktif Üye
Yok hocam, kendi çocuklarım gibi bakıyorum hepsine. Her gün saatlerce ilgileniyorum. Darısından yulafına kalamar kemiğine, gün aşırı sularını yeniliyorum. Salı geceye doğru bir anda oldu, hapşırdı bir kaç kez ama bugün kötüleşti. Veteriner aradım bulamadım, anlamıyorlarmış. Şimdi korkum diğerlerine bir şey olmaması. Avi ast solunum güçlendirici diye bir şey söyledi bir petshop haftada bir kullanabilirsin diye ama bilmiyorum ne kadar doğru ne kadar yanlış. @Şehmus BAKIR

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Yok hocam, kendi çocuklarım gibi bakıyorum hepsine. Her gün saatlerce ilgileniyorum. Darısından yulafına kalamar kemiğine, gün aşırı sularını yeniliyorum. Salı geceye doğru bir anda oldu, hapşırdı bir kaç kez ama bugün kötüleşti. Veteriner aradım bulamadım, anlamıyorlarmış. Şimdi korkum diğerlerine bir şey olmaması. Avi ast solunum güçlendirici diye bir şey söyledi bir petshop haftada bir kullanabilirsin diye ama bilmiyorum ne kadar doğru ne kadar yanlış. @Şehmus BAKIR
Yanlış Bilgi verilmiş Aviast hastalık zamanı en az 5 gün üst üste verilir hastalık hafifse

Layzy9

Aktif Üye
Peki hocam, benzer bir durum olursa önerebileceğiniz bir ilaç var mı? Bu aviast gibi. @Şehmus BAKIR

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Editör
Başınız sağolsun 😔🙏🏻

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Benzer bir durum olmadan önce bizimle paylaşın geç olmadan bize video yollayın bakalım ilaç önerisi yapariz

Üst Alt