• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet Kuşu Ensesinde Yara

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Maşallah bir derin bölge kalmış, diğer taraf deri oluşturmuş, devam edin, biraz daha sıklaştırın rifi, tam derin açıklığa dökün lütfen

zeytin

Yeni Üye
Genel bakımınız nasıl, ne yer, ne içer? Kullandığınız takviyeleriniz neler? Yeminizin markası nedir?
Çok dikkatli ve titiz baktığımı düşünüyorum. 2 günde bir temizliğini yapıyorum.avisol B ve gold wings multivitamin kullanıyoruz. Birde halsizleşince yumurta sarısı, havuç rendesi, irmik karışımı veriyorum. Yemimiz açık yem. Çok seçici beyaz sade yem yiyor. Her türlü tavsiyeye açığım. Yeterki iyileşsin kuzucum.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Çok dikkatli ve titiz baktığımı düşünüyorum. 2 günde bir temizliğini yapıyorum.avisol B ve gold wings multivitamin kullanıyoruz. Birde halsizleşince yumurta sarısı, havuç rendesi, irmik karışımı veriyorum. Yemimiz açık yem. Çok seçici beyaz sade yem yiyor. Her türlü tavsiyeye açığım. Yeterki iyileşsin kuzucum.
Vitaminleriniz malesef etkisiz, profesyonel ürünler kullanmanızı tavsiye ederim, bende kullanıyorum çok memnunum 👍
Entrobac : probiyotik bağışıklık sistemi
Gervit-w : multivitamin gelişip sağlıklı büyümesi
BtAmin forte : tüy, kas ve kemik gelişimi için 😊👍

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Takviyelerinizi ve bakımınızı şu sebeple sordum. Bazen yedikleri, içtikleri şeyler de alerji yapabiliyor. Bit deriyi hassaslaştırıp alerjiyi tetiklemiş de olabilir. Üstte demet hnmın önerdiği ürünleri almanızı ben de tavsiye ediyorum. Gerwit, entrobac, bt amine ek olarak, kaliteli bir yem rasyonu ile grit kum, kalamar kemiği ve mineral blok almanızı da öneririm. Hepsini mamaist. com dan temin ederseniz iyi olur. Güvendiğimiz bir yer. Ayrıca mamayı haftada 1 kere mutlaka yapın. Halsizleşmesini beklemeyin. İmkanınız varsa üstteki ürünlere sedochol de eklenebilir. Karaciğer koruyucu ve rahatlatıcıdır.

zeytin

Yeni Üye
Tekrardan merhabalar. Bugün rife başlamamızın 5. Günü. Kaşıntımız biraz hafifledi gibi. Gene ensesinde küçük tahrişler oluşturuyor. Rife devam etmeli miyim?

Üst Alt