• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Muhabbet kuşu eğitimi yavru

bulutlusis

Yeni Üye
Yeni yeme düşmüş bir kuş sahiplendim erkek yaklaşık 2 haftadır bende ama buna rağmen bana hala alışmadı tedirgin parmağımı uzatınca bazen geliyor bazen gelmiyor gelincede ufak bi ses duysa kaçıyor bazen parmağıma geliyo oturuyom oda bekliyo padmağımda anlayamadım birde daldarı yemiyor elimle birkaçkez yem yedi ama oda keyfine göre oluyo yardımcı olursanız mutlu olurum

Albay Hüseyin

Yeni Üye
2 hafta size tam manada alışması için kısa bir süre, acele etmemek gerekir.
Ses duyunca kaçma olayı kuşların doğalarında var, ayrıyetten daha yavru, kuşunuzun karakteride korkak olabilir. Elinize yaptığınız gibi yem koyup alıştırmaya devam edin zamanla alışır

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Merhaba, arkadaşımızın dediği gibi zamanla ve ilgiyle size alışacaktır. Sabırlı olun, kafes içi alıştırmalar yapın, parmağınızı tanıması için onu ürkütmeyecek şekilde önünde tutun en az 3-5 dakika kadar. Kızıl dal darısı alın çok severler, kafes içinde elinizle de uzatın, kafes dışında da parmağınıza gelmesi için uzatın, ama önce kafes içindeyken tanıtın ki kafes dışındayken bildiği şeyi görüp gelecektir. Bol bol ara ara konuşun sesinizi, sizi tanısın. Ani hareketlerden kaçının. Çok erken bir süre olduğu ve yavru olduğu için korkuyor olması normal, zamanla bol ilgi ve sabır ile alışacaktır umarım :)

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
mamaist whatsapp hattı.jpg

Bu vitaminleri de temin edin, çoğumuz makalede ki vitaminleri kullanıyoruz. BT Amin Forte, Entrobac, Gervit-W. @mamaist den ürünleri orjinal şekilde temin edebilirsiniz. Ürünler Alman markası ve profesyonel ürünlerdir. Her petshopta bulunmaz. Orjinal olmadan sahte şekilde yollayan internet siteleri mevcut olduğundan forumun çoğunun ve benim de alışverişimi sağladığım Mamaist sitesini tavsiye ederim. Tamamen orjinal şekilde temin ediyor, bölünmüş olarak cam şişelerde gönderim de sağlanıyor.