• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

muhabbet kuşu dışkısı

Bahar Y.

Müdavim
Peçetede sindirilmemiş ve dışkıyla çıkmamış yemler var yani muhtemelen görmediğiniz bir anda yem kusmuş, ben kursak enfeksiyonu olabilir diyorum

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Levamizol etken maddeli ilaç al flukonozal etken maddeli ilaç al probiyotik vitamin al tedaviye basla 3 dışkı hepsi farklı kafamı karıştırdı ama dikkatli gözlemle kusma cok su içme nefes almada problem vs bunlara bak

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Tuğrul abiye katılıyorum. Tünekte dururken kuyruğunu takip et yukarı aşağı hareket ediyor mu. Birde ağız içini koklar mısın eşkimsi gibi koku var mı

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
bana kabuksuz yavru yemi almış gibi geldi ustam nedense sanki o yem kursağa hiç gitmemiş gibi duruyor
Levamizol etken maddeli ilaç al flukonozal etken maddeli ilaç al probiyotik vitamin al tedaviye basla 3 dışkı hepsi farklı kafamı karıştırdı ama dikkatli gözlemle kusma cok su içme nefes almada problem vs bunlara bak

Kuşummm

Yeni Üye
Dün ve bu geceki dışkıları bu şekilde

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Usutmus muhtemelen. Doksisiklin etken maddeli ilaç alıp kullanın. Antifungal ilaçta alın. Peşine birde iç parazit yaparsınız tamam olur isallah tabi bunları sıraya koyacaksiniz ilaçları alınca yazın tekrar yardımcı olalim

Kuşummm

Yeni Üye
Usutmus muhtemelen. Doksisiklin etken maddeli ilaç alıp kullanın. Antifungal ilaçta alın. Peşine birde iç parazit yaparsınız tamam olur isallah tabi bunları sıraya koyacaksiniz ilaçları alınca yazın tekrar yardımcı olalim
tmmdır teşekkür ederim

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Vitamin probiyotik almanızda iyi olur. İlaçlardan sonra yipranacak kus

Üst Alt