• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşu dışkısı yapışıyor

Lizdenizge

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
İshal ya da kabız
Hastalık Belirti Tarihi
1 Nis 2024
Merhabalar,

çok sevdiğim muhabbet kuşumun rahatsız olduğunu düşünüyorum ama derdini çözemedim. Dışkısı gayet normal büyüklük ve renkte fakat tüylerine yapışıyor. Makat bölümünde birikmiş birkaç dışkı gördüm kendim temizledim. Kendisi de sürekli temizlemeye çalışıyor ama beceremiyor. Lütfen yardım edin. Ne yapmalıyım ne tür ilaçlar vermeliyim? Dal darısı koydum. Suyuna 3 gündür 2 damla vitamin koyuyorum. Yemlerini her gün temizliyorum ama bir değişiklik yok…

Mustafa27

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Merhabalar,

çok sevdiğim muhabbet kuşumun rahatsız olduğunu düşünüyorum ama derdini çözemedim. Dışkısı gayet normal büyüklük ve renkte fakat tüylerine yapışıyor. Makat bölümünde birikmiş birkaç dışkı gördüm kendim temizledim. Kendisi de sürekli temizlemeye çalışıyor ama beceremiyor. Lütfen yardım edin. Ne yapmalıyım ne tür ilaçlar vermeliyim? Dal darısı koydum. Suyuna 3 gündür 2 damla vitamin koyuyorum. Yemlerini her gün temizliyorum ama bir değişiklik yok…
Geçmiş olsun, yeni yaptığı dışkılarını fotoğraflarını yükleyebilir misiniz beyaz petece üzerine olması daha iyi olur , video için adımlar: Ekli dosyayı görüntüle 62605

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Hoşgeldiniz😊Dışkı resmi ve kuşun videoyu bekliyoruz👍 suyuna 2 damla verdiğiniz vitamini ve yemleri de görelim onlarla ilgili de olabilir durumu görelim ona göre yorum yaparız

Lizdenizge

Yeni Üye
Dün bir toz vitamin aldım. Yemin içersine ya da suyuna haftada 2 defa katmamı söyledile. Bağırsak ve mide bakterilerini temizlemek ve kuşu rahatlatmak içinmiş. Onun dışında yem ve vitamini de böyle.

Lizdenizge

Yeni Üye
Video yüklemeyi beceremedim maalesef. Ama böyle gözüküyor.

Üst Alt