• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Muhabbet kuşu dışkısı ve cinsiyeti

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Kusma refleksi ve titreme geçti sadece uykulu hep ve ishal aynı devam evden yedirebileceğim yiyecek var mı patates gibi ?
Yemi mutlaka değiştirin, bakteri olabilir, dışkı fotoğraflarını paylaşır mısınız

Esayy977

Yeni Üye
Yemi mutlaka değiştirin, bakteri olabilir, dışkı fotoğraflarını paylaşır mısınız
Son hali böyle kendiliğinden yemlikten yem yiyor suluktan su içmeye başladı kafes içinde ordan oraya gidiyor neşesi keyfi yerinde ama dışkısı düzelmedi yarın garden mix alacağım

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Son hali böyle kendiliğinden yemlikten yem yiyor suluktan su içmeye başladı kafes içinde ordan oraya gidiyor neşesi keyfi yerinde ama dışkısı düzelmedi yarın garden mix alacağım
Tamam yarın yem değişikliğinden sonra, yesin iyce tekrar dışkı fotoğraflarını paylaşır mısınız

Demir E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Evet bende öyle tahmin ettim dışarı saldım ama evi tanımıyor çarpıyor diye korktum bide dışkısını attım bugünkü ona da bakar mısınız üst mesajda
Dışkı güzel değil zeolit tozu kullanmanizi ve Entrobac vermenizi öneriyorum

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Bugün bu durumda daha iyi sanırım garden mix de yem aldım koydum kabına
İlk dışkılarda göre daha iyi, yedikçe düzeleceğine inanıyorum ben yarında tekrar dışkı paylaşın lütfen

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Çok sağolun sayenizde hafif kenarlda sıvılı da var ne zaman yaptı bilmiyorum ama yarına düzelecek bence tamamen 🙏
Estağfurullah sizin emeğinizle sağlıklı oluyorlar🥰🤲dışkı yanında idrar olur, hiç sıkıntı yok mâşâallâh SüphanAllah 🤲👍

Üst Alt