• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşu dışkısi renk bırakıyor

Ayşegül42

Yeni Üye
Merhaba muhabbet kuşum yeni eşe attım ama dişisi renk bırakmaya başladı dünden beri dün lspanak vermiştim ondan olabilirmi ?

Ekli dosyalar

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ispanağı çok mu tüketti. Tabana beyaz peçete serip yeni yapılmış birden fazla dışkıyı tekrardan atar mısınız.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
A

Attım dışkı resmini bakarmisiniz diskiyi ilk yapınca sulu oluyor.. kenarları kuruyunca sarı leke bırakıyor
Yemesi içmesi genel hali keyfi nasıl peki. Videosunu da görebilir miyiz. Yumurta ihtimali olabilir mi. Sadede yem ve su verin haricî bir şey vermeyin. Yarınla birlikte üç dört gün üst üste suyu tazeleyerek entrobac veriniz. Daha sonra tekrar güncel dışkılara bir bakalım.

Ayşegül42

Yeni Üye
Yemesi içmesi genel hali keyfi nasıl peki. Videosunu da görebilir miyiz. Yumurta ihtimali olabilir mi. Sadede yem ve su verin haricî bir şey vermeyin. Yarınla birlikte üç dört gün üst üste suyu tazeleyerek entrobac veriniz. Daha sonra tekrar güncel dışkılara bir bakalım.
Yeme içme gayet güzel kendide yiyor eşide besliyor yumurta olabilir diskiklar büyük ve kanatlar düşük

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Streamable sitesi üzerinden buraya ekleyebilirsiniz.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Verdiğiniz yem ve takviyeleri kontrol edin tarihi geçmiş veya bayat, bozuk birşey olabilir 👍video bekliyoruz

Ayşegül42

Yeni Üye
Verdiğiniz yem ve takviyeleri kontrol edin tarihi geçmiş veya bayat, bozuk birşey olabilir 👍video bekliyoruz
tesekkrler sımdılık probyotik veriyorm henüz tarihi geçmiş takviyelerim yok bir kaç gün daha takip edip tekrar paylaşacağım tesekkur ederim...

Üst Alt