• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

muhabbet kuşu dışkısı değişik ishal(?)

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
evet kafesinde var tuketiyo sanirim ama cok yemiyoda olabilir ya karacigerden falan olma ihtimali var mi yoksa başka belirtilerde olur muydu devamlı oluyo diye korktum 6 ay yani
Kaç gram peki biliyor musunuz? Karaciğer yapar tabiki mesela uçarken nefes nefese de kalabilir gibi gibi..

Kaç gram peki biliyor musunuz? Karaciğer yapar tabiki mesela uçarken nefes nefese de kalabilir gibi gibi..
bilmiyorum ama gun icinde hep ucuyo bide gobegi yok elledigimde yag gelmiyo yani tam kilosunda gibi ucuncada nefes mefese kalmıyo sanırım gozlemlediğim kadarıyla başka birisi mantar olabilir dedi dışkıda ama kokulu değil

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
bilmiyorum ama gun icinde hep ucuyo bide gobegi yok elledigimde yag gelmiyo yani tam kilosunda gibi ucuncada nefes mefese kalmıyo sanırım gozlemlediğim kadarıyla başka birisi mantar olabilir dedi dışkıda ama kokulu değil
Şöyle yapalım, zeolit tozu temin edin bir hafta kullanın sebzesine serpin bir de öyle bakalım

Ekli dosyalar