• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

muhabbet kuşu dışkısı değişik ishal(?)

Hastalık Belirtileri
dışkısı değişik
Hastalık Belirti Tarihi
10 Eyl 2024
Kullanılan İlaç
vitamin falan verdim sadece
dişi kuşumun dışkısı 5 6 aydır etrafına yeşil leke bırakıyor sulu şekli normal gibi rengide normal gibi hareketleri hiç değişmedi hep hareketli yem yemesi normal suda içiyor hiç halsiz falan olmadı kusmadı farklı bir şey görmedim sadece dışkısı değişik anlamadım yardım edebilir misiniz acaba kış ayındayız evin içi soğuk olduğu için olabilir mi full dışarda geziyor bu arada kafese sadece gece uyumak için giriyor bide kendine yuva arıyo sanırım yumurta için önceden kızgınlık yumurtası yumurtluyodu baya sonra ayakkabı kutularını aldığmızda başka yerlere girmeye çalışıyodu bundanda olabilir mi fotoğraftakiler 5 ay önceki dışkılar şuandada buna benziyo gibi bide sanki vitamin verince daha sulu oluyo bilen biri varsa yardım edebilir mi korkuyorum

Ekli dosyalar

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Hangi takviyeleri kullanıyorsunuz? Kuşunuzun yandan kuyruğu gözükecek şekilde streamble.com üzerinden videosunu atabilir misiniz

Genel haline bakacağım, yumurta var mı ona bakacağım 😊
ha şey şuan yandan fotoğrafı yok ama ellediğim zaman yumurta gelmiyor kontrolunu yapıyorum yumurta olunca orası daha sert oluyo sanırım sadece kapalı yerlere falan girmeye çalışıyo fitaplarımın arasına pantolon ceplerine falan ama yumurtlamasın diye engelliyorum çünkü 7 8 kere falan yumurtlamıştı geçen aylarda

Genel haline bakacağım, yumurta var mı ona bakacağım 😊
dışkısının etrafında yeşil leke olunca korktum veterinere falan sorduğumda şimdi hareketli olabilir ama birikme yapanilir falan dedi ama 6 aydir falan sadece dışkı böyle başka hiçbi sıkıntııs yok anlamadım bende ne yapabilirim diye vitamşn olarak normal petshoplardan olandan kullanıyoruö goldwings a b c e k falan olaniydi galiba

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Karanlık yer arıyorsa iç güdüsel yuvalık arıyordur, yumurtlayabilir haberiniz olsun 😊 Bir de röhnfried ürünlerini tavsiye ederim, gervit w, bt amin forte ve entrobac 🙏

eşi falan yok dışkısı peçetede yeşil eenk birakıyo galşba vitamin verince daha buyuk birakiyo 5 aydir falan boyle dediğim gibi sıkıntısı var midir pekş asiri korkuyorum ya veterinere goturmek istiyorum ama pahali olmuslar falan sizce gotureyşm mi yada bi sıkıntısı var mı☹
Karanlık yer arıyorsa iç güdüsel yuvalık arıyordur, yumurtlayabilir haberiniz olsun 😊 Bir de röhnfried ürünlerini tavsiye ederim, gervit w, bt amin forte ve entrobac 🙏

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
eşi falan yok dışkısı peçetede yeşil eenk birakıyo galşba vitamin verince daha buyuk birakiyo 5 aydir falan boyle dediğim gibi sıkıntısı var midir pekş asiri korkuyorum ya veterinere goturmek istiyorum ama pahali olmuslar falan sizce gotureyşm mi yada bi sıkıntısı var mı☹
İsterseniz röntgen çekilsin ama benim tavsiyem önce probiyotik takviyesi 🙏

acil bi seyi varmi sizce bide probiyotikler hamgileri olcak ve nasil kullancam 6.5 yasinda ben veterineri arayip sordugumda birikme yapabiliyo getirin bence falan dediler yada karaciğere baskı yapıyodur kilo almıstır belki o yüzden karaciğerde sıkıntı vardır dediler ama 5 aydır sadece dıskısı boyle
İsterseniz röntgen çekilsin ama benim tavsiyem önce probiyotik takviyesi 🙏

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Bunları düzenli kullanın, mamaist.comdan bölünmüş olarak alabilirsiniz ki Veteriner doğru demiş ancak ben tamamen yumurta ile alakalı olduğunu düşünüyorum 🙏

Bunları düzenli kullanın, mamaist.comdan bölünmüş olarak alabilirsiniz ki Veteriner doğru demiş ancak ben tamamen yumurta ile alakalı olduğunu düşünüyorum 🙏
eylulde ekimde 8 tane falan yumurta yaptı hani baya yapıyodu sonra ayakkabı kutularını çıkarttık biz sonra annemler yeniden koymus ben aldım arada bir giriyodu içine yuva bulunca orda oluşuyodu yumurtasi son 2 tane yumurtlamıştı 2 ay falan önce onları attı yere en sondada kendine yer arıyodu ben çıkartıyodum ceplerde falan duruyodu şuan poposunda yumurta yok yapmaya mı hazırlanıyo acaba yumurtlamasına izin vereyim mi

yuva versem yani yerini ellemesem bulugu yeri orda yumurtlamaya hazırlanır

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Yumurtalık takmayın, muhtemelen yumurtlayacak alın atın yumurtaları, elma verin ve dediğim takviyeleri kullanın 🙏

Yumurtalık takmayın, muhtemelen yumurtlayacak alın atın yumurtaları, elma verin ve dediğim takviyeleri kullanın 🙏
cok tesekkurler ama 6 aydır böyle dışkısı yani yumurtlamasa bile ondan anlamadim 3 aydır falanda yumurtlamıyo sanırım yumurtlamazkende boyle yinede yumurtadan mı hazırlandığı için falan mı

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
cok tesekkurler ama 6 aydır böyle dışkısı yani yumurtlamasa bile ondan anlamadim 3 aydır falanda yumurtlamıyo sanırım yumurtlamazkende boyle yinede yumurtadan mı hazırlandığı için falan mı
Rutin takviyeleri yetersiz de geliyor olabilir, kalamar kemiği tüketiyor mu yavrunuz