• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşu dışkıda yem

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Şöyle bir durum da var burada hepimiz kuş sahibiyiz. Herkesin kuşu hasta olabilir burada kişilere yardım ederken kendi kuşlarimla uğraşıyorum. Mesela benimde kuslarimdan biri hasta. Ne kadar cabalasamda duzelmiyo kuş ölmesini bekliyorum artık. Çünkü bir sonuç alamıyorum tedavilerden. Yani hayvan duzelmeyince düzelmeye biliyor. Hatta bugün bir konuda daha yazdım show muhabbet kuşu tavsiye etmem diye. Hem parasal yönden hem manevi yönden büyük bir kayıp oluyor. Yani inşallah ikimizin kusuda eski sağlığına kavuşur. Elinizden geleni yapin

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
@Selin kardeşim sitem etmekte bir konuda haklısın yukarda da belirttiğimiz gibi konu gözümüzden kaçmış resimler bende açılmamış görmediğimiz birşeye nasıl cevap verelim ki zaten vete götürmüşsun sonrasında bildiğimiz kadarıyla arkadaşlarla anlatmısiz canlı bu hasta olacak tedavi olacak sonuç alamazsan ölecek bazen ne yaparsak yapalım elden bişey gelmiyor ama vicdanın rahat olsun yine de gerekeni yaptın kardeşim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuşun ben bir resmini videosunu görebilir miyim

Selin

Paylaşımcı
Şöyle bir durum da var burada hepimiz kuş sahibiyiz. Herkesin kuşu hasta olabilir burada kişilere yardım ederken kendi kuşlarimla uğraşıyorum. Mesela benimde kuslarimdan biri hasta. Ne kadar cabalasamda duzelmiyo kuş ölmesini bekliyorum artık. Çünkü bir sonuç alamıyorum tedavilerden. Yani hayvan duzelmeyince düzelmeye biliyor. Hatta bugün bir konuda daha yazdım show muhabbet kuşu tavsiye etmem diye. Hem parasal yönden hem manevi yönden büyük bir kayıp oluyor. Yani inşallah ikimizin kusuda eski sağlığına kavuşur. Elinizden geleni yapin
@Selin kardeşim sitem etmekte bir konuda haklısın yukarda da belirttiğimiz gibi konu gözümüzden kaçmış resimler bende açılmamış görmediğimiz birşeye nasıl cevap verelim ki zaten vete götürmüşsun sonrasında bildiğimiz kadarıyla arkadaşlarla anlatmısiz canlı bu hasta olacak tedavi olacak sonuç alamazsan ölecek bazen ne yaparsak yapalım elden bişey gelmiyor ama vicdanın rahat olsun yine de gerekeni yaptın kardeşim
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. İnşallah iyileşirler her ikisi de @Tuğrul Bey. Elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum Günde 1 2 kere elle beslemeye devam ediyorum. Zayıflamanın ve iştahsızlığın önüne geçemedim korkum kuruma olması. Kuş çok hareketli birazdan paylaşacağım sizlerle. Sakınan göze çöp batar misali oldu benimki inanılmaz dikkat ediyordum her şeyine. Okul sezonu açıldı malum bir kurumda görev yapıyorum çok ilgilenemediğimden mi böyle oldu diye de suçluyorum kendimi. Bizim için aile bireyinden farksız. Evin kıymetlisi. @Şehmus BAKIR dediğiniz gibi elimden geleni yaptım hayırlısı artık.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Maşallah kuş zor bir dönemden geçmiş sayenizde hayata dönmüş tebrikler Allah nazardan korusun 🧿 tüy yapısını düzeltmesi adına Biotin içerikli vitamin vermeye devam edin yulaf verin aspur, daldari ekstra olabilir ev sıcaksa ilik suda bir kereye mahsus banyo olabilir tüyleri ve hastalığı atsin diye banyo suyuna iki damla elma sirkesi olabilir bizimle kalın sağlıklı günler iyi forumlar dilerim 😊

Selin

Paylaşımcı
Maşallah kuş zor bir dönemden geçmiş sayenizde hayata dönmüş tebrikler Allah nazardan korusun 🧿 tüy yapısını düzeltmesi adına Biotin içerikli vitamin vermeye devam edin yulaf verin aspur, daldari ekstra olabilir ev sıcaksa ilik suda bir kereye mahsus banyo olabilir tüyleri ve hastalığı atsin diye banyo suyuna iki damla elma sirkesi olabilir bizimle kalın sağlıklı günler iyi forumlar dilerim 😊
Çok teşekkür ederim Şehmus Bey mutlu oldum yazdıklarınıza😊 ilginiz için de ayrıca teşekkür ederim umarım toparlar bakalım her şeyi yapıyorum 🤲 ev sıcak banyosunu yaptıracağım şimdi önerilerinizi bir bir uygulanacağım iyi forumlar, sevgiler.

Üst Alt