• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Muhabbet kuşu davranisının anlamını merak ettim

Sagi

Paylaşımcı
Kanatlarını kafifçe açıp titretti. Acaba kızdı mı stres mi oldu bilmiyorum ilk defa.gordum. merak ettim ne gibi anlamlara geliyor olabilir? Videosunu yakalayamadım ama şu fotoğraftakinden belki birazcık daha yana doğru açılmıs ve az bir şekilde kanatları açıktı. Sonra titretti.o kadar hızlı ki gözlerimin algisinin ötesinde.

Ekli dosyalar

Sagi

Paylaşımcı
Kanatlarını kafifçe açıp titretti. Acaba kızdı mı stres mi oldu bilmiyorum ilk defa.gordum. merak ettim ne gibi anlamlara geliyor olabilir? Videosunu yakalayamadım ama şu fotoğraftakinden belki birazcık daha yana doğru açılmıs ve az bir şekilde kanatları açıktı. Sonra titretti.o kadar hızlı ki gözlerimin algisinin ötesinde.
Çok tatlı ya benim oğlum tipe bak karnı var ya of çok tatlı karni

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba maşallah SüphanAllah çok tatlı tabiki oğluş🥰🤲 maşallah kırkbinkere maşallah 🥰🤲
Oda sıcaksa yapmış olabilir, çok sıcakta bunalabilir, germe yapmış olabilir, kızgınlık belirtisi olabilir 🥰🤲

Sagi

Paylaşımcı
Merhaba maşallah SüphanAllah çok tatlı tabiki oğluş🥰🤲 maşallah kırkbinkere maşallah 🥰🤲
Oda sıcaksa yapmış olabilir, çok sıcakta bunalabilir, germe yapmış olabilir, kızgınlık belirtisi olabilir 🥰🤲
Tamam teşekkür ederim, bakıp mıncırasım geliyor. Çok tatlı maşallah ya. Karnı var ya yumusacık.babam diyor sen çok seviyorsun diye biz de çok sevmek zorunda mıyız,? Ben diyorum ki hayır ama şu tip sevilmez mi ya...o kadar tatlı geliyor ki bana eriyorum resmen

Üst Alt