• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! muhabbet kuşu çok su içme ve sulu dışkı

aa ben bunu duymuştum araştırayım merak ettim çok sağolun. şehrim karabük elden verme şansınız olmaz sanırım siz nerede yaşıyordunuz? durumu biraz karışık olduğundan kendim kafama göre bir şey içirmiyorum şimdilik ilaçları bitene kadar bir şey verme dedi doktor bakalım gut mu değil mi. olay bumblefoot'a da benziyor çünkü bugün şırıngayla ayağının birinin iltihabını temizledi resmen ayağını iltihap sarmış gut olsa bu iltihaplar akmazdı muhtemelen. ben anlamadım gitti ya
Ben İstanbul'dayım uzaktaymışsınız siz,çok şeker bir kuş maşallah umarım kısa zamanda iyileşir

öykü yaren

Aktif Üye
Bence yüzeysel bir antibiyotikli krem de fayda sağlar. Gut ürik asit birikimi yapar eklem yerlerinde apse birikimi yapmaz. Eğer orayı temizlediyse evet bumblefoot yüksek ihtimal. Siz ona her türlü konforu sağlıyorsunuz ellerinize yüreğinize sağlık 🌸
merhaba yazamadım birkaç gün daha tedavisiyle uğraşmaktan anca müsait olabilirim doktorun elinde rahat durmadığı için hep ilaç genzine kaçtı kuyruk sekmesi yaptı neyse ki bugün bitti ilacı haftaya kontrolü var kalan apseleri temizleyecek o zaman da. dediğiniz gibiymiş konuştum bugün ya ayağı incindiği için ya da tünek çizdiği için dedi yani bumblefoot kesin anladığım kadarıyla. gut değil merak etmeyin kuşlarda nadir görülür ve çok kötü bir hastalık sizinkinin durumu iyi dedi içim rahatladı bakalım şimdilik takipteyim. çok sağolun çok tatlısınız allah razı olsun ❤ ben kendime kızıyorum biraz sorunu anlayana kadar aradan vakit geçti ve veteriner veteriner gezmekten sorunu daha da kötüleştirdim diye kötü hissediyorum ama o vesileyle bu veterineri buldum en azından sıkıntısını anladı. bakalım bu hafta nasıl geçecek beklemedeyim

öykü yaren

Aktif Üye
Ben İstanbul'dayım uzaktaymışsınız siz,çok şeker bir kuş maşallah umarım kısa zamanda iyileşir
ay evet uzakmış yine de çok sağolun allah sizden razı olsun güzel niyetiniz yeter. hem de şimdilik böbreklerinde bir sıkıntı görünmüyor sorun ayaklardaki apse gibi inşallah sağlamdır böbrekler. bugün antibiyotik tedavisi bitti haftaya ayağındaki apseler temizlenecek ben de evde yemek yemesine falan teşvik etmeye çalışıyorum. çok teşekkür ederim sizin kuşunuz da çok tatlı maşallah 💖

ay evet uzakmış yine de çok sağolun allah sizden razı olsun güzel niyetiniz yeter. hem de şimdilik böbreklerinde bir sıkıntı görünmüyor sorun ayaklardaki apse gibi inşallah sağlamdır böbrekler. bugün antibiyotik tedavisi bitti haftaya ayağındaki apseler temizlenecek ben de evde yemek yemesine falan teşvik etmeye çalışıyorum. çok teşekkür ederim sizin kuşunuz da çok tatlı maşallah 💖
☺Amin ne demek sevindim sizin adınıza umarım dahada iyileşir kuşunuz Allah size bağışlasın ... bu arada bende giremedim bu aralar çok sıkıntılar yaşadım engelli olan baktığım kuş dün birden felç geçirdi ve bütün gün kafasını yere vurup durdu çok kötüydü ve gece öldü o kadar psikolojim bozuldu ki Allahım kimseye yaşatmasın 😢

Üst Alt