• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşu çok su içiyor 📌📌

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Merhaba. Başlığı daha anlaşılır şekilde yazmak daha iyi olurdu zannımca. :)

Çok su tüketmesi ishal olduğu içindir. Daha detaylı bir anlatım ve görseller olursa daha iyi yardımcı olurlar size.

Büşra Çelikkk

Aktif Üye
Çok canlı hareketli bi kuş iştahlı da sabah elime aldım hem su kustu elime hem dışkısı yoğun su kuyruğunu sallıyor silkeliyor ilginç geldi

Büşra Çelikkk

Aktif Üye
Suluğunda ki suyun neredeyse çoğunu bitirmiş dışkısı da resimdeki gibi bi sulu bi katıyla karşık

Büşra Çelikkk

Aktif Üye
Eskiden çok içmezdi B vitamini vermeye başladım verdiğim günden itibaren çoğuna yakın içiyor haftada 1 defa veriyorum 3 hafta oldu

Büşra Çelikkk

Aktif Üye
Suyu bugün 12 de yeniledim tırnağımın olduğu yere kadar doldurdum bu kadar kalmş

Büşra Çelikkk

Aktif Üye
Kesin tanı için röntgen çekilmesi gerekiyor ancak önereceğim ürünler de takviye ilaç değil vücuda bir zararı olmaz. Karaciğer ve böbrek koruyucu var sedachol ya da avichol ikisinden birini tercih edebilirsin. Birde entrobac probiyotik düzenli kullanarak duruma bakabiliriz
Veterinere götüreyim mi yoksa sizin dediklerinizi kullansam geçer mi

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Vitamini kesin avidress plus temin edip kullanın. İç parazit tedavisi uyguluyabilirsin