• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşu çok ısırıyor ve sevmeme izin vermiyor

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Senin gibi anneleri oldugu için çok şanslılar 😍Kaç tane kuşun var demet abla🤗
Yaklaşık 100 civarı olmuşlardı🙊🙈🙉ev doldu taştı en son bir arkadaşım petshopdu, boş odasına taşındık🐦🐦yavrular evde anaçlar orda, günlük gittim, evde mamalar yaptım götürdüm, vitaminler yemler hergün koşturmaca🥰 büyüdüler Şehmus abla bana yolla dediğinde dünyalar benim oldu, en güzel, güvenilir, hoca, tecrübeli, sevgi dolu bir kardeşim
Kutu kutu yolladım🥰🤲 en son anneler babalarda gitti
Evimde 2 engelli, muhabbetim, 2 cennetim birde sultanım var
Günümüz beraber geçiyor🥰🤲🐦

Erenb51

Aktif Üye
Yaklaşık 100 civarı olmuşlardı🙊🙈🙉ev doldu taştı en son bir arkadaşım petshopdu, boş odasına taşındık🐦🐦yavrular evde anaçlar orda, günlük gittim, evde mamalar yaptım götürdüm, vitaminler yemler hergün koşturmaca🥰 büyüdüler Şehmus abla bana yolla dediğinde dünyalar benim oldu, en güzel, güvenilir, hoca, tecrübeli, sevgi dolu bir kardeşim
Kutu kutu yolladım🥰🤲 en son anneler babalarda gitti
Evimde 2 engelli, muhabbetim, 2 cennetim birde sultanım var
Günümüz beraber geçiyor🥰🤲🐦
Yaa 🥰 ahahahah 😁 ne kadar çok olmuş nası baktın evde o kadar kuşa😄 Maşallah abla allah razı olsun senden senin yorumlarını okudukça sana sevgim artıyor çok bilgili ve iyi kalplisin Niğdeli olmanda arti😁🥰

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Yaa 🥰 ahahahah 😁 ne kadar çok olmuş nası baktın evde o kadar kuşa😄 Maşallah abla allah razı olsun senden senin yorumlarını okudukça sana sevgim artıyor çok bilgili ve iyi kalplisin Niğdeli olmanda arti😁🥰
Evim 4 oda+salon ablacım, 1 odayı onlara verdik🥰🐦11 çift kuş ile başladım, hesap yapalım😊
11*2=22
22*4 yavru=88 ilk tur
22*4=88 2. Tur
88+88+22=198🤣🤣
Baktım olmuyor arkadaşa taşıdım anne ve babaları😊sanırım güzel bakıyorum hepsi rengarenk yavrular😊🐦🥰 yolla Şehmus a👍
Çok gittim terminale kutu kutu
Soy bağı İstanbul da🥰😊🤲😔
Etrafımda isteyenler arkadaşlarım çok oldu hep verdim🤲😊güzel de bakıyorlar
En son 6 çift anaçımıda Şehmus a yolladım🤲😊
Diğerlerini sahiplendirdim 🤲😊
Hepsi çok mutlu 🥰👍🐦

Ekli dosyalar

Erenb51

Aktif Üye
Evim 4 oda+salon ablacım, 1 odayı onlara verdik🥰🐦11 çift kuş ile başladım, hesap yapalım😊
11*2=22
22*4 yavru=88 ilk tur
22*4=88 2. Tur
88+88+22=198🤣🤣
Baktım olmuyor arkadaşa taşıdım anne ve babaları😊sanırım güzel bakıyorum hepsi rengarenk yavrular😊🐦🥰 yolla Şehmus a👍
Soy bağı İstanbul da🥰😊🤲😔
Hepsi çok mutlu 🥰👍🐦
Çok güzeller rengarenk 🥰 Maşallah 🧿 ama 200 kuşun sesine nasıl dayandın abla hahahdjs

Sagi

Aktif Üye
11*2=22
22*4 yavru=88 ilk tur
22*4=88 2. Tur
88+88+22=198🤣🤣
Soy bağı İstanbul da🥰😊🤲😔
Hepsi çok mutlu 🥰👍🐦
Maşallah ya ben de
11*2=22
22*4 yavru=88 ilk tur
22*4=88 2. Tur
88+88+22=198🤣🤣
Soy bağı İstanbul da🥰😊🤲😔
Hepsi çok mutlu 🥰👍🐦
Maşallah demet abla nasıl gücün yetti ya. 😅Bende 200 tane olmasa da 20 tane kuşa bakmak isterdim. 🥰

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Maşallah ya ben de
Maşallah demet abla nasıl gücün yetti ya. 😅Bende 200 tane olmasa da 20 tane kuşa bakmak isterdim. 🥰
Ablacım daha çarpı varda yazamadım utandım🥰😊tüm vaktimi aldı, 15 suluk zaten yarım saat yıkaması😊🥰
Ençok sevindiğim hiç hasta olmadılar, arkadaşım sağolsun tek kuşlarım ve bendim, hijyen mükemmeldi, hergün süpür temizle, en az bakım için 1,5 2 saat harcadım, içim çok rahat, şuan yoklar emin ellerdeler😊🥰🤲

Sagi

Aktif Üye
Ablacım daha çarpı varda yazamadım utandım🥰😊tüm vaktimi aldı, 15 suluk zaten yarım saat yıkaması😊🥰
Ençok sevindiğim hiç hasta olmadılar, arkadaşım sağolsun tek kuşlarım ve bendim, hijyen mükemmeldi, hergün süpür temizle, en az bakım için 1,5 2 saat harcadım, içim çok rahat, şuan yoklar emin ellerdeler😊🥰🤲
Ha hahha 😆 çok iyisin abla , inşallah sevap kazandın