• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Cinsiyetini Sor! Muhabbet kuşu cinsiyeti

BayanLegolas

Paylaşımcı
Herkese hayırlı günler ben dün petshopta kuşlara bakarken bir kuş çok dikkatimi çekti bayağı gözlemledim dişi olduğunu düşünüyorum satıcı erkek dedi ama ben bu gün yinede kuşu aldım bu kuş satıcı 6 aylık dedi ama biraz daha küçük gibi sizce cinsiyeti nedir ☺🩵

Ekli dosyalar

BayanLegolas

Paylaşımcı
Çok teşekkürler tam aradığım gibi 🩵 inşallah bu dişi erkeğimi dövmez daha önce yetişkin bir dişi almıştım ve çok baskın karakterli çıkmıştı resmen kuşumunda benimde psikolojimizi bozmuştu 😅 bu kızı bayağı inceledim oyuncu meraklı kafeste başka kuşları zorbaladığınıda görmedim diğer kuşlar bunu sıkıştırdığında tepkisini gösterdi dövmeden çözemeyince ortamı terk etme eğiliminde ilk başta bundan daha büyük bir dişiyi beğenmiştim ama oda baskın karakterliydi mamalığı çok fena savunuyordu diğer kuşları döve döve kovuyordu 😂 umarım bu sefer erkeğimle anlaşırlar ☺

BayanLegolas

Paylaşımcı
Ve şimdi aklıma geldi benim erkek kuşum nazik karakterli 3,5 4 yaşında satıcı bu genç dişiler erkeğe uymaz dedi erkek dişiyi öldürebilirmiş denk yaşta alman gerek demişti sizin yorumunuz nedir acaba

perfectr

Aktif Üye
Ve şimdi aklıma geldi benim erkek kuşum nazik karakterli 3,5 4 yaşında satıcı bu genç dişiler erkeğe uymaz dedi erkek dişiyi öldürebilirmiş denk yaşta alman gerek demişti sizin yorumunuz nedir acaba
Her kuş birbirine uymuyor malesef. Tüy yolma saldırma her yeni kuşta olabilir. Eş alırken dişi kuşun erkeği seçmesi gerektiği söyleniyor.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Herkese hayırlı günler ben dün petshopta kuşlara bakarken bir kuş çok dikkatimi çekti bayağı gözlemledim dişi olduğunu düşünüyorum satıcı erkek dedi ama ben bu gün yinede kuşu aldım bu kuş satıcı 6 aylık dedi ama biraz daha küçük gibi sizce cinsiyeti nedir ☺🩵
Merhaba çok güzel bir Prenses 🥰🤲🤗
Maşallah SüphanAllah 🤲🤗🥰
Cere morluğu yeni gitmiş ancak 4/5 aylık diyorum
Fotoğrafta belli oluyor🤗
Burun deliğinin kopmuş tüy kökü veya ucu sivri olmayan kürdan ile bastırmadan temizleyebilirsiniz🥰🤗 ömrü uzun ve sağlıklı olsun 🥰🤗🤲

Ekli dosyalar

BayanLegolas

Paylaşımcı
Çok teşekkürler cevaplarınız için 🩵 yeni kafesine yerleştirirken bir damla ensesine vilmectin yaptım 10 gün sonra tekrarlarken bakarım burnuna da abla suyunada enterobac verdim biraz yavru olduğundan yemine bol miktarda aspurda koydum biraz aspur yedi ama su içmedi henüz dışkılar biraz sulu gibi inşallah herhangibir hastalığı yoktur ☺

BayanLegolas

Paylaşımcı
10 gün kadar karantina yapmayı planlıyorum daha sonra sizce ne kadar süre ayrı kafeste tutmalıyım çiftleşme olgunluğuna gelene kadar ayrımı tutmalıyım erkekten ☺

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
10 gün kadar karantina yapmayı planlıyorum daha sonra sizce ne kadar süre ayrı kafeste tutmalıyım çiftleşme olgunluğuna gelene kadar ayrımı tutmalıyım erkekten ☺
10 gün evet karantina. Sonrası herhangi bir hastalık belirtisi yoksa birleştirin. Sonra anlaşma süreçlerini takip edin.

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Erkek 3-4 yaş aralığında, dişi 1 yaşından küçük. Birbirlerini tanımalarını sağlayabilirsiniz tabiki ama çiftleşme için uygun yaş aralığında değil dişi :)

BayanLegolas

Paylaşımcı
Erkek 3-4 yaş aralığında, dişi 1 yaşından küçük. Birbirlerini tanımalarını sağlayabilirsiniz tabiki ama çiftleşme için uygun yaş aralığında değil dişi :)
Çiftleşmelerine de gerek yok aslında arkadaş olsalar kavga dövüş olmasa bana yeter 😂 ama erkek kuşum gider gelir onu besler sürekli diye düşünüyorum eski dişimiz sağolsun erkeğim uzaktan sevmeye alışık 😂

BayanLegolas

Paylaşımcı
Dışkıları hala bozuk gibi stresden mi yoksa altta bir hastalık mı var bilemiyorum henüz burnuma bir koku gelmedi 🙄 ayrıca petshopta iken dışkıları su bırakmıyor normal formda darı rengi gibiydi ve kuş tüydeymiş

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Üst Alt