• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşu cinsiyet ve yaşı

eness_kzlts

Aktif Üye
Muhabbet kuşumun cinsiyeti ve yaşı nedir?

Eylül

Yasaklı
cinsiyeti tahminimce dişi ama emin olamadım yaş konusunda da üstatlar dönüş yapar

Eylül

Yasaklı
Offf ben erkek diye almıştım ne güzel şakir diyecektim neyse teşekkürler bu arada üstatlar cinsinide söyleyebilir mi
Tabii söyler. Bu arada siz bana bakmayın ben çok ayırt edemiyorum. İnşallah benim gibi bir petshop kurbanı değilsinizdir 😁

eness_kzlts

Aktif Üye
Tabii söyler. Bu arada siz bana bakmayın ben çok ayırt edemiyorum. İnşallah benim gibi bir petshop kurbanı değilsinizdir 😁
Bir kaç kişiye daha sordum onlarda dişi dediler cereside biraz dişi gibi zaten. Oh en azından dişi çıksa bile çok sevecen bazen kızınca köpek gibi oluyor ama gerçekten çok sevdiriyor

Eylül

Yasaklı
Sizi anlıyorum ben de kuşumu erkek diye almıştım dişi çıktı. Özellikle kızışınca çok fena ısırıyorlar

eness_kzlts

Aktif Üye
Pet shop bana 4 aylık demişti umarım o da yalan çıkmaz şuan 7 aydır bizde 11 aylık olması lazım doğruysa ne zaman kızışır

eness_kzlts

Aktif Üye
Bende bugün kalamar kemiği aldım neden bu kadar çok yiyor diyorum meğer dişiymiş 😅

eness_kzlts

Aktif Üye
O kadarda uğraşıp gel oğluma alıştırmıştım ☹

Üst Alt