• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Pamukfıstık

Paylaşımcı
Merhaba,

Kuluçkadan 5 yavru muhabbet kuşum büyüyorlar. Daha öncede bir kaç konu açmıştım. Cere renkleri hepsinin aynı mor. Ama 2 kuşum çok fena ısırıyor diğerlerini elime aldığımda hiç ısırmıyor. Bu çok ısıran iki kuş dişi olabilir mi acaba. Burun deliği etrafında hiç birinin beyaz halkası yok.
İkinci sorumda hobi amaçlı yapıyorum ama bir çift daha kuşum yumurtladi yem parası çıkması için nereden sahiplendime yapmam daha mantıklı sizce?
Teşekkürler.

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Ben onun cinsiyetle alakası olduğunu düşünmüyorum. Bende de beş yavru var şu anda. IMG_3758.jpeg
Bu yavrunun kesin erkek olduğunu düşünüyorum. Sürekli ısırıyor ☺.
IMG_3789.jpeg
Bu yavru tahminlerime göre dişi ama ısırmıyor ☺.

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Isırınca tepki vermemek lazım, yoksa çok alışıyorlar. Kaç günlük sizin kuşlarınız? Çok küçüklerse anlamak zor olur.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba,

Kuluçkadan 5 yavru muhabbet kuşum büyüyorlar. Daha öncede bir kaç konu açmıştım. Cere renkleri hepsinin aynı mor. Ama 2 kuşum çok fena ısırıyor diğerlerini elime aldığımda hiç ısırmıyor. Bu çok ısıran iki kuş dişi olabilir mi acaba. Burun deliği etrafında hiç birinin beyaz halkası yok.
İkinci sorumda hobi amaçlı yapıyorum ama bir çift daha kuşum yumurtladi yem parası çıkması için nereden sahiplendime yapmam daha mantıklı sizce?
Teşekkürler.
Karakterle alakalı. Bazı kuşlar doğuştan haylaz oluyor net yani. Ama bahsettiğiniz kuşları görsek cinsiyet yorumu yapabiliriz.

Pamukfıstık

Paylaşımcı
Karakterle alakalı. Bazı kuşlar doğuştan haylaz oluyor net yani. Ama bahsettiğiniz kuşları görsek cinsiyet yorumu yapabiliriz.
Cinsiyet için tek tek elime alıp cerelerini çekeceğim müsait bir zamanda burdan paylaşım yaparım. Teşekkür ederim.

Pamukfıstık

Paylaşımcı
Yuvalikta halen 1 yavru varken dişi kuşum 1 Yumurta yaptı az önce:) çok şaşırdım

Üst Alt