• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Muhabbet kuşu çiftleşme

1907.FB

Yeni Üye
Arkadaşlar bir çift muhabbet kuşu var erkeğin yanına dişi aldım 2 hafayı geçti dişinin ceresi kahverengine dönmeye başladı ama ikiside tecrübesiz erkek ayak atıyor ama dişi istemiyor kuyruk kaldırmıyor veye bilmiyor tam olarak bilmiyorum birbirlerini kaşıma ve yem kusma var sizlere danışmak istedim..

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Arkadaşlar bir çift muhabbet kuşu var erkeğin yanına dişi aldım 2 hafayı geçti dişinin ceresi kahverengine dönmeye başladı ama ikiside tecrübesiz erkek ayak atıyor ama dişi istemiyor kuyruk kaldırmıyor veye bilmiyor tam olarak bilmiyorum birbirlerini kaşıma ve yem kusma sizlere danışmak istedim..
Merhaba erkek en fazla 3 aylık, büyümesi ceresinin koyu mavi yani kuzgınlaşması gerekli
Dişi de ilk kızgınlığa giriyor çok çok erken onlar yavru henüz

1907.FB

Yeni Üye
Merhaba erkek en fazla 3 aylık, büyümesi ceresinin koyu mavi yani kuzgınlaşması gerekli
Dişi de ilk kızgınlığa bitiyor çok çok erken onlar yavru henüz
Erkek muhabbet kuşunu tam 1 senedir besliyorum bana ilk geldiğinde 3 aylıktı

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Arkadaşlar bir çift muhabbet kuşu var erkeğin yanına dişi aldım 2 hafayı geçti dişinin ceresi kahverengine dönmeye başladı ama ikiside tecrübesiz erkek ayak atıyor ama dişi istemiyor kuyruk kaldırmıyor veye bilmiyor tam olarak bilmiyorum birbirlerini kaşıma ve yem kusma var sizlere danışmak istedim..
Zaman tanıyın dişi kızgınlık dönemine tamamen girsin, takviyelerini verin sebze salatası yapın, havuç nane Nijer tohumu karıştırın, üzerine tarçın serpin az miktarda

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Çok araştırma yaptım genellikle böyle olanlarda ceresi koyu mavi olmuyor sürekli mor şekilde
Mutasyon kuşları besledim yavru aldım ama bu yakışıklı beyefendi gibi denk gelmedim😊🤲