B baranoa19 Yeni Üye Katılım 13 Mar 2025 Mesajlar 21 Tepkime puanı 6 Puanları 3 23 Ağu 2026 #1 Merhaba, muhabbet kuşumun ceresinde bir gariplik var gibi gördüm ama çok anlamıyorum, sizlere sorayım dedim.
Merhaba, muhabbet kuşumun ceresinde bir gariplik var gibi gördüm ama çok anlamıyorum, sizlere sorayım dedim.
Demet bükay İkon Üye Mod Yöneticisi Yardımcı Mentör Şampiyon Üye Kıdemli Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 30,704 Tepkime puanı 36,800 Puanları 999 23 Ağu 2026 #2 baranoa19' Alıntı: Merhaba, muhabbet kuşumun ceresinde bir gariplik var gibi gördüm ama çok anlamıyorum, sizlere sorayım dedim. Ekli dosyayı görüntüle 108272 Genişletmek için tıkla ... Merhaba bu fıstık kızgınlık döneminde 🩷 Ceresi katman tutmuş tatlı badem yağı sürebilirsiniz
baranoa19' Alıntı: Merhaba, muhabbet kuşumun ceresinde bir gariplik var gibi gördüm ama çok anlamıyorum, sizlere sorayım dedim. Ekli dosyayı görüntüle 108272 Genişletmek için tıkla ... Merhaba bu fıstık kızgınlık döneminde 🩷 Ceresi katman tutmuş tatlı badem yağı sürebilirsiniz
B baranoa19 Yeni Üye Katılım 13 Mar 2025 Mesajlar 21 Tepkime puanı 6 Puanları 3 23 Ağu 2026 #3 Demet bükay' Alıntı: Merhaba bu fıstık kızgınlık döneminde 🩷 Ceresi katman tutmuş tatlı badem yağı sürebilirsiniz Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkürler
Demet bükay' Alıntı: Merhaba bu fıstık kızgınlık döneminde 🩷 Ceresi katman tutmuş tatlı badem yağı sürebilirsiniz Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkürler