• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşu büyük tüy dökümü

eneschnby0234

Yeni Üye
Merhaba
Tam 1 yaşındaki muhabbet kuşumun uçamadığını fark ettim
Ve kafesinde anormal şekilde dökülen büyük tüyler gördüm.
Uçamamasının sebebi o tüyleri dökmesi mi
Yoksa başka bir neden mi?
Ve bir muhabbet kuşu neden bu kadar büyük tüylerini döker?

Fotoğraf bırakıyorum

Ekli dosyalar

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Merhaba, yavrunuzun resmini ve kısa bir videosunu da eklermisiniz ayrıca gerwit Multi vitamin, entrobac probiyotik ve tüy dönemleri için bt amin forte b vitamini gibi takviyeleri kullanıyormusunuz. Büyük tüy dökümleri biraz sancılı geçer. Takviyeler ile desteklemeniz gerekir. Ayrıca yemesi içmesini de takip etmelisiniz.

eneschnby0234

Yeni Üye
Merhaba, yavrunuzun resmini ve kısa bir videosunu da eklermisiniz ayrıca gerwit Multi vitamin, entrobac probiyotik ve tüy dönemleri için bt amin forte b vitamini gibi takviyeleri kullanıyormusunuz. Büyük tüy dökümleri biraz sancılı geçer. Takviyeler ile desteklemeniz gerekir. Ayrıca yemesi içmesini de takip etmelisiniz.
Kuşta hiçbir problem yok ötüyor şakıyor enerjik
Sadece kanatlarının birinin ucunda hafif kurumuş kan lekesi vardı oda büyük ihtimalle tüy dökümünden dolayı, bahsettiğiniz ilaçları alıcam bilmiyordum çünkü daha evvelinden 2 yıllık bir kuşum oldu o böyle tüy dökmedi hiç neyse teşekkür ederim bilmiyordum tüy dökme dönemlerinde bu kadar büyük tüylerinde döküldüğünü

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Kuşta hiçbir problem yok ötüyor şakıyor enerjik
Sadece kanatlarının birinin ucunda hafif kurumuş kan lekesi vardı oda büyük ihtimalle tüy dökümünden dolayı, bahsettiğiniz ilaçları alıcam bilmiyordum çünkü daha evvelinden 2 yıllık bir kuşum oldu o böyle tüy dökmedi hiç neyse teşekkür ederim bilmiyordum tüy dökme dönemlerinde bu kadar büyük tüylerinde döküldüğünü
Siz yine de bir fotoğraf ve video ekleyin görelim. Yazdıklarım ilaç değil takviyedir ve ömürlerinin sağlıklı olması için şarttır. Bağışıklık ve sindirim sistemlerini destekler. Sitemiz sponsoru mamaist ten bölünmüş olarak güvenle alabilirsiniz hatta yok ise grit kum da ekleyin listenize ürünleri alınca bu konu altından yazarsanız kullanımı konusunda da bilgilendiririz. Geçmiş olsun.

muhabbetsahibi

Yeni Üye
Büyük tüylerini de döker.Özellikle kuyruk uzun tüylerini dökünce uçmak istemezler çünkü dengesini sağlayamıyor.Tüy destekleyici damlalardan kullanabilirsiniz.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Büyük tüylerini de döker.Özellikle kuyruk uzun tüylerini dökünce uçmak istemezler çünkü dengesini sağlayamıyor.Tüy destekleyici damlalardan kullanabilirsiniz.
Tüy destekleyici damlalar yazınca isim olmalı😊
BtAmin forte takviyedir😊

Üst Alt