İşe başlama muhabbeti vardı o yüzden foruma giremedim ama sizle konuştuktan sonra tanıdığım bir petshopa gidip anlattım durumu mantar kremi verdi vazelin gibi nemlendirici özelliği olan bir şey ondan sürüyorum o günden beri herhangi bir sıkıntı yok şu an canavar gibi kerata
Teşekkür ederim sağolun bu arada 6 tane muhabbet kuşum var evde eşi için çok üzülüyordum aşırı bağlıydı ona ama yeni eşiyle anlaşıyor şu an ölen kuş içinde yani adı Prenses uçamıyordu büyük ihtimal düştü ve iç kanama geçirdi diye düşünüyorum burnundan kan gelmişti iyi ve mutlu olması için her şeyi yaptım onun için fakat kafesin içinde düşmesi konusunda böyle bir şey olacağı hiç aklımın ucundan geçmiyordu bir ara tırnağı salıncağın çıngırağına takılmış kırılmıştı kanamıştı biraz apar topar tanıdığım iyi bir kuşçuya götürüp gösterdim pansuman yapıldı konu kuşlarım olunca aşırı panik yapıyorum bilseydim önlem alırdım ama aklımın ucundan bile geçmemişti böyle olacağı maalesef
Böyle bir kötü olayı konuştuktan sonrada buraya güzel bir fotoğraf bırakmak istiyorum size (yemleri döktükleri için kafes pis gibi duruyor biraz kusura bakmayın yemlikte yem bırakmamışlar döküp duruyolar) pembe sulukların önündeki ikisi soldaki Prensesin eşi Çapkın sağdaki yeni eşi Cadı (tam cadı 2 paket yemlik ziyan oldu yemliğin içinde takla atıyordu ve ayriyetten ölü gibi uyuyup aklımı alan tam anlamıyla bir Cadı

)