• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

limonunsütlaçı

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Halsizlik burun kanaması
Hastalık Belirti Tarihi
7 Şub 2024
Kullanılan İlaç
Antıbıyotık
Muhabbet kuşumun burnu 3 gun kanadı ara ara durdu yeniden kanadı bugun 4. Gün suan bır şey yok ama ara ara hapsırıyormus gıbı sesler cıkarıyor burundan gelen degısık bir ses cıkartıyor veterinere de goturuldu bır seyı yok denildı antibiyotik verdı ağızdan damlatılacakmıs dun damlattım Kuşum kustu ve suan normal ama o ses hala devam edıyor sizce neden Boyle olur??

Mustafa27

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Muhabbet kuşumun burnu 3 gun kanadı ara ara durdu yeniden kanadı bugun 4. Gün suan bır şey yok ama ara ara hapsırıyormus gıbı sesler cıkarıyor burundan gelen degısık bir ses cıkartıyor veterinere de goturuldu bır seyı yok denildı antibiyotik verdı ağızdan damlatılacakmıs dun damlattım Kuşum kustu ve suan normal ama o ses hala devam edıyor sizce neden Boyle olur??
Geçmiş olsun, video yükleyebilir misiniz video için adımlar;Ekli dosyayı görüntüle 59986

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba forumumuza hoşgeldiniz 😊
Streamable.com üzerinden kısa bir video paylaşır mısınız, beyaz peçete üzerine dışkı fotoğrafı da paylaşın lütfen, yardımcı olmaya çalışalım😊👍

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Birşeyi yok denilen kuşa neden antibiyotik verdi🤷kanatlı uzmanı mıydı??

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Kuşu görelim 👍çarpma, ezilme, sıkışma gibi bir durum oldu mu? Yada başka bir kuşla kavga? Burundan durup dururken kan gelmez 🤔veterinerin verdiği ilaçları da görebilir miyim

limonunsütlaçı

Yeni Üye

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
23 derece

Bende anlamadım kı yok kanatlı hayvanlardan anlamıyorlar bundan eminim canım çok sıkıldı gercekten bılmedıgı halde bılıyormus gıbı davranmaları da sacma.Ekli dosyayı görüntüle 60023Ekli dosyayı görüntüle 60023
Cere kabuğu kalkmış, vazelin sürün yumuşasın, antibiyotik vermeyin😉🤲🥰
Gayet sağlıklı mutlu maşallah
Kabuk kalkınca burundan gibi gelmiş size, endişe etmeyin lütfen 🥰🤲sade vazelin sürün🥰🤲

limonunsütlaçı

Yeni Üye
Antibiyotik şırınganın içerisinde verdıler kokusu guzel kokuyor cok dıkkatımı cektı ama nedir bilmem dun kullandım ama kus kustugu için bir daha vermeyıde dusunmuyorum cok uzuldum 🥺

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Antibiyotik şırınganın içerisinde verdıler kokusu guzel kokuyor cok dıkkatımı cektı ama nedir bilmem dun kullandım ama kus kustugu için bir daha vermeyıde dusunmuyorum cok uzuldum 🥺
Vermeyin lütfen, cere kabuğu çıkmış, fotoğraf büyütünce çok belli, kızgınlıkta bu prenses maşallah 🥰🤲

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Verdiğiniz antibiyotik zararlı bakterileri yok ettiği gibi yararlı bakterileri de yok edeceğinden bağırsak florasını düzenlemesi için probiyotik takviyesi yapmalısınız. Entrobac kullanmanızı öneririz 👍🏻

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Suan daha cok farkettım cok sagolun 🥺 ben farketmemıstım pekı vazelin surunce nasıl olur bu katman yok olurmu duzelırmı
Kızgınlıkta olan dişlerin Cere kısmı kabuklanır,kararır, muhtemelen kafes teline yada tüneğe sürttü ve kalktı, alttan gelmiş zaten hiç korkmayın, yumuşak kalsın vazelin minicik, burun deliklerine kaçmasın mümkünse 👍😊

Üst Alt