- Hastalık Belirtileri
- Burunda kanlı akıntı, hapşırma, burun kanaması
- Hastalık Belirti Tarihi
- 16 Ocak 2024
- Kullanılan İlaç
- Yok
Muhabbet kuşumun burun akması var . Kanlı şekilde hapşuruyor. İki ay önce burun akıntısı başladı dışkısı büyüktü. Şimdi dışkı boyutu azaldı. Kuyruk sallaması var aşağı yukarı iki aydır. Burun üstü tüyleri ıslanıyordu. Sonra kendiliğinden geçiyordu . Bugün okuldan geldiğimde burnu hafif kanlı şekilde akmış burun üstü tüyleri turunculaşmis . Burnunu hep kaşıyor. Burnunu kafes tellerine sürmeye çalışıyor. Biraz önce annemle tırnaklarını kestik uzundu burnuna sokmaya çalışıyordu. Bir tırnağı kanadı çok şükür pudrayla durdurduk kanamasını.simdi tuneginde duruyor hapşuruyor.Kekik çayı spreyi yaptım. Biraz burnuna gelicek şekilde ama hala hapşuruyor ve burnunu kaşıyor. Resimlerini alta koyucam . Ne yapmalıyım? Veterinerler çok pahalı. İstanbul esenlere yakın fiyatı uygun veteriner varsa önerilere açığım. Yem yemesinde sıkıntısı yoktu. Dışkı fotoğrafini koydum iki fotoda dışkıda siyahımsı parçacıklar var ezdim görün diye. Ne yapmam gerekiyor çok endişeliyim.
Streamable Video Streamable Video Streamable Video Streamable Video Streamable Video
Streamable Video Streamable Video Streamable Video Streamable Video
Streamable Video Streamable Video Streamable Video Streamable Video Streamable Video
Streamable Video Streamable Video Streamable Video Streamable Video