• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Muhabbet kuşu Bit Dış Parazit sorunu

mizumono

Aktif Üye
Aldıktan sonra bizimle resim paylaşın yardımcı olalım 👍
Şehmus bey belirttiğiniz yerlerde ürün yoktu, aradım. Bir yerde buldum ama sktsi 9/22 olarak geçiyor. Son kullanma tarihi geçmiş ürünü kullanıp kullanmamak konusunda kararsızım, ne yapmalıyım? Sorduğum birkaç veterinerden de geri dönüş alamadım 😭

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
9/22 bu ay geçerli demek açılmamış ise alın

mizumono

Aktif Üye
Bence boşuna paranızı vermeyin tarihî geçmiş ürünün faydasından çok zararı olur
Haklısınız hocam peki ne yapmalıyım ya? İstanbul gibi bi sehirde bulamıyorum bu ilacı. 20'den fazla yeri aradım hem de. Görüştüğüm bi veteriner var bu ilaç olduğuna eminim o da enseden damlatiyor kuşun gramina göre ama kuş sayım fazla olduğu için maliyeti çok oluyor - 1k'ya yakın bir sayı söyledi- Aynı ilacı daha uyguna bulma şansım varken aramak istedim ama bulamadım. Sanırım son çare veteriner... Başka önereceğiniz bir yer varsa minnetle bekliyorum.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Eminönünde kuş yem, çiçek vs satılan yer var belki biliyorsunuzdur. Mısır çarşısının yanında.Orada zirai ilaç satan bir yer var. Sorarsanız gösterirler size. Dükkanın adını tam hatırlamıyorum maalesef.

mizumono

Aktif Üye
Eminönünde kuş yem, çiçek vs satılan yer var belki biliyorsunuzdur. Mısır çarşısının yanında.Orada zirai ilaç satan bir yer var. Sorarsanız gösterirler size. Dükkanın adını tam hatırlamıyorum maalesef.
Hocam çok çok teşekkür ederim sayenizde ilacı temiz bir şekilde satın alabildim 😭🙏💙💙 Güncel fiyatı da 100 TL buradan görüp almak isteyen arkadaşlar olabilir.

mizumono

Aktif Üye
Bence boşuna paranızı vermeyin tarihî geçmiş ürünün faydasından çok zararı olur
Şehmus bey merhabalar tekrardan rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Ben ilacı temin ettim sktsi var hâlâ. 8 tane kuşum var ve her birinin kilosu farklı hâliyle, hepsininkini biliyorum.
Uygulamada değişiklik yapacak mıyım yaş ve kilosu itibariyle

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Hocam çok çok teşekkür ederim sayenizde ilacı temiz bir şekilde satın alabildim 😭🙏💙💙 Güncel fiyatı da 100 TL buradan görüp almak isteyen arkadaşlar olabilir.
Rica ederim. 🥰
Ben geçen sene 40 tlye almıştım baya zamlanmış ama olsun uzun süre gider size. Veterinerw bin lira vermekten iyidir. :)

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
ben 35 tlye almıştım 2 ay önce baya zam gelmiş

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Şehmus bey merhabalar tekrardan rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Ben ilacı temin ettim sktsi var hâlâ. 8 tane kuşum var ve her birinin kilosu farklı hâliyle, hepsininkini biliyorum.
Uygulamada değişiklik yapacak mıyım yaş ve kilosu itibariyle
ense başı 1 damla fazla olmaması önemli olan

Üst Alt