• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşu bık sesi çıkarması ve kuyruğunu aşağı yukarı sallaması

serkankartl

Yeni Üye
Merhabalar,

Kuşum yaklaşık 2-3 aydır ara ara bık bık diye ses çıkartıyor. Bugün sabah ise tünekteyken kuyruğunu bi aşağı bi yukarı salladığını gördüm. Keyfi şuan yerinde dışkısı ise biraz siyahımsı. Solunumunda böyle nefes nefese kaldığı bi zamanı görmedim. bir keresinde bi sesten korktuğu için hızlıca uçup elime konduğunda görmüştüm o da korktuğu için normaldir dedim. Tüy değişim döneminden yeni çıktı sanırım, suyuna bugün 15 damla aviast koydum sizce bi sıkıntısı var mıdır? şuan işte olduğum için dışkı fotosu gönderme gibi bir imkanım yok

serkankartl

Yeni Üye
İştahı yerinde yemek yiyor dışkı fotoğrafı şuanda çekemedim ama siyahımsıydı sabah keyfi yerinde konuşuyor. Solunum sıkıntısı varsa, bu sorunu nasıl çözerim ?

serkankartl

Yeni Üye
Merhaba dışkısı bu şekilde o bık bık sesi ise ara sıra yapıyor. O yüzden denk gelemedim dışkısında sıkıntı varmı acaba

Bahar Y.

Müdavim
Solunum sıkıntısı var, ne zamandır böyle

serkankartl

Yeni Üye
2-3 aydır böyle ara sıra bu sesi yapıyor. 2 gündür aviast koydum suyuna ne yapmam lazım

serkankartl

Yeni Üye
Çok teşekkür ederim üstadların dönüşlerini bekliyorum. Kafesinde yem, daldarı, ballı krakeri, mineral bloğu ile kalsiyum bloğu var. Dün akşam sadece azcık salatalık verdik

Bahar Y.

Müdavim
Çok teşekkür ederim üstadların dönüşlerini bekliyorum. Kafesinde yem, daldarı, ballı krakeri, mineral bloğu ile kalsiyum bloğu var. Dün akşam sadece azcık salatalık verdik
Ballı kraker pek sağlıklı değil, vermemenizi öneririm, 3 gün ek gıda vermeyin birde öyle atın dışkı fotoğrafı bakalım, geçmiş olsun :)