• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşu balkonda yaşar mı

Emrexxxxxxx

Yeni Üye
Abilerim merhaba odamda baktığım çift muhabbet kuslarımın tüyleri ve tozları bende sağlık sorunu yaratmaya başladı balkonda bakmak istiyorum ama sizlerden bilgi almak istedim yaşadığım şehir Mersin şu sıralar gündüzleri 21-26 derece arası geceleri 13-17 derece arası seyir ediyor üzerlerine rüzgarı engellemek için örtü örtsem sizce olur mu? Kafesin balkondaki duracağı yerin fotoğrafını ekledim(not:küçük kafes değil yerdeki büyük kafeste kalacaklar)Ekli dosyayı görüntüle 5036

mertmelih

Yeni Üye
Sabahları sorun olmaz gibi ama geceler hakkında pek bir bilgim yok. Daha bilgili olanlar verir bilgi. Kuşların cereyanda kalırsa kötü olabileceğini biliyorum dikkat edin.

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
balkonunuz kapalı olsaydı belki olabilirdi ama açık balkonda olmaz, problem yaşarsınız. açık alanda kapalı alana göre ısı değişimleri daha fazla olduğu için sıkıntı olur.

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
yırtıcılarda rahat bırakmaz kapalı balkon olsa olurdu denildiği gibi ancak bu şekilde üzgünüm besleme olmaz bence sahiplendirin onlar içinde sizin içinde en iyisi bu sanırım

Rusalka

Aktif Üye
Odanızda değil başka bir odada baksanız olmaz mı geniş bir odada bakarsanız çok tüy toz sorunu olacağını sanmam.

Emrexxxxxxx

Yeni Üye
yırtıcılarda rahat bırakmaz kapalı balkon olsa olurdu denildiği gibi ancak bu şekilde üzgünüm besleme olmaz bence sahiplendirin onlar içinde sizin içinde en iyisi bu sanırım
Kafese uygun büyük bir tül diktirdim anneme toz falan çıkmıyor on numara oldu odamda yaşamaya devam ediyorlar :)

eness_kzlts

Aktif Üye
Abilerim merhaba odamda baktığım çift muhabbet kuslarımın tüyleri ve tozları bende sağlık sorunu yaratmaya başladı balkonda bakmak istiyorum ama sizlerden bilgi almak istedim yaşadığım şehir Mersin şu sıralar gündüzleri 21-26 derece arası geceleri 13-17 derece arası seyir ediyor üzerlerine rüzgarı engellemek için örtü örtsem sizce olur mu? Kafesin balkondaki duracağı yerin fotoğrafını ekledim(not:küçük kafes değil yerdeki büyük kafeste kalacaklar)Ekli dosyayı görüntüle 5036
Benimde çok bir bilgim yok ama bizim bir muhabbet kuşumuz vardı 1 gece dışarda kalmıştı donarak öldü gündüzleri kalabilir ama gece eve alın bence

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Sağlık sorunun nedir? Tüy alerjik mi?