Merhabalar, muhabbet kuşlarıma yeni birer kafes almayı planlıyorum. Önceki kafesleri gözlemlediğim kadarı ile kuşumun biri çok gagalıyor ve boyalarını söküyor, diğeri ise su içerken adeta kafesi yıkıyor. Ben de kafesleri haftada bir su ile yıkıyorum. Bu nedenle varsa boyası çıkmayacak, gagaladığı takdirde kuşa zarar vermeyecek ve su ile temasa sık dayanabilecek, paslanmayacak birer kafes almak istiyorum ancak konu hakkında pek bilgim yok. Marka adı ya da en azından şu malzemede kafes almak en uygun olacaktır dediğiniz bir malzeme öneriniz var mıdır acaba?
Bir sorum daha var, yem falan çıkardıkları için tahta salıncaklar çok kirleniyor, tünekler de aynı şekilde. Tahta emer de kuşa zarar verir diye deterjanlı suyla yıkamaya çekiniyorum duru su ile yıkıyorum ama ne kadar temiz olur şüpheli. Kuşun sağlığın zarar vermeyecek bir temizlik ürünü önerebilir misiniz? Aynı şekilde sulukları ve yemliklere de kullanabileceğim bu tarz bir ürün var mı bilmek isterim. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Bir sorum daha var, yem falan çıkardıkları için tahta salıncaklar çok kirleniyor, tünekler de aynı şekilde. Tahta emer de kuşa zarar verir diye deterjanlı suyla yıkamaya çekiniyorum duru su ile yıkıyorum ama ne kadar temiz olur şüpheli. Kuşun sağlığın zarar vermeyecek bir temizlik ürünü önerebilir misiniz? Aynı şekilde sulukları ve yemliklere de kullanabileceğim bu tarz bir ürün var mı bilmek isterim. Şimdiden teşekkür ediyorum.