• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşu bacağında şişlik

usamarslan

Yeni Üye
Maşallah 16 yaşında 🙏 gut var sanırım ve daha bir kaç hastalık sayabilirim. Şuan için kan dolaşımı çok yavaş olduğu için bu tür yaralar oluşmaktadır. Onun temizlenmesi lazım yani fiziki müdahele gerektiren bir durum bunun uzman tarafından yapılması uygundur. Size önerim karaciğer desteği ve diyet tarzı tohumlar ve sebze ağırlıklı günlük menüler verilmesidir. Bence başka bir herhangi ilaç verilmesin yani zeolit tozu sebzeler üzerine serperek verebilirsiniz dolaşım ve sindirim sistemine iyi gelecektir aşağiya bir makalemizi bırakıyorum okuyup bilgi sahibi olabilirsiniz
İlginiz ve paylaşımınız için teşekkür ederim.

Sebze ve su tüketimini artıracağım.

Bir de fazla protein tüketiminden olabilir diye okudum, sade yem verin demişler. Konuyu açtığım tarihe baktım, sonra 2 hafta öncesinde yeni yem siparişi vermişim ona baktım, alttaki ürün, içinde ek besinler var acaba bu protein muhabbetinden tetiklemiş olabilir mi yemin içeriğine bakıp yorum yapabilir misiniz ben anlayamadım.. Eskiden kullanmıştım bu yemden böyle bir sorun olmamıştı ama uzun süredir kullanmıyordum yeniden geçiş yapmıştım, sebep olmuş olabilir mi acaba? Önerebileceğiniz daha sade sağlıklı yem var mıdır bu durum için?

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
İlginiz ve paylaşımınız için teşekkür ederim.

Sebze ve su tüketimini artıracağım.

Bir de fazla protein tüketiminden olabilir diye okudum, sade yem verin demişler. Konuyu açtığım tarihe baktım, sonra 2 hafta öncesinde yeni yem siparişi vermişim ona baktım, alttaki ürün, içinde ek besinler var acaba bu protein muhabbetinden tetiklemiş olabilir mi yemin içeriğine bakıp yorum yapabilir misiniz ben anlayamadım.. Eskiden kullanmıştım bu yemden böyle bir sorun olmamıştı ama uzun süredir kullanmıyordum yeniden geçiş yapmıştım, sebep olmuş olabilir mi acaba? Önerebileceğiniz daha sade sağlıklı yem var mıdır bu durum için?
Siz mamaist whatsapp hattından yazın Şehmus hocamız size yem hazırlasın 🙏 O bacaktaki şiş kısım var ya kan toplayan yer gibi hirudoid forte jel alın gece yatmadan sürün 🌸

Üst Alt