• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşu ayırma

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah 😊 kısa bir video görebilir miyiz?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Bölmeden birbirini görseydiler daha iyi olurdu 😊 maşallah iyi görünüyorlar👍

Muhabbetkusu

Aktif Üye
eğer çifthanede kalacaklarsa araya birbirlerini görmeyecekleri birşey koymanızı öneririm.
Hocam arkadaş bana birbirlerini görmesinler dedi bende arasına böyle birşey yaptım 1 güne yakın tel bölme vardı arasında eğer daha faydalı olacak ise bugün tel bölme ile değiştirebilirim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuşlar zaten birbirini tanıyor ve biliyor amaç kızıştirmak ise bir kaç gün birbirini görerek tellerden kur yapmaları daha etkili olur..ama @Serkhan79 ustamız iyi bir üretici her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır..bu şekilde de olur zaten birbirini duyuyor varlığından haberdar hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah 😊

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
Kuşlar zaten birbirini tanıyor ve biliyor amaç kızıştirmak ise bir kaç gün birbirini görerek tellerden kur yapmaları daha etkili olur..ama @Serkhan79 ustamız iyi bir üretici her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır..bu şekilde de olur zaten birbirini duyuyor varlığından haberdar hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah 😊
Şehmus Bey, sizin yanınızda biz ancak çırak olabiliriz.
Her yiğidin farklı yoğurt yemesi konusunda haklısınız. Ben şimdiye kadarki tecrübelerim ve uygularımı düşünerek bu öneride bulundum. Her kuşun tepkisi farklı olabilir. Ben görmemelerinin daha başarılı bir yöntem olduğunu düşünüyorum.

Sonuçta kuşları siz daha çok gözlemliyorsunuz. (muhabbetkuşu)
Denenebilir

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Şehmus Bey, sizin yanınızda biz ancak çırak olabiliriz.
Her yiğidin farklı yoğurt yemesi konusunda haklısınız. Ben şimdiye kadarki tecrübelerim ve uygularımı düşünerek bu öneride bulundum. Her kuşun tepkisi farklı olabilir. Ben görmemelerinin daha başarılı bir yöntem olduğunu düşünüyorum.

Sonuçta kuşları siz daha çok gözlemliyorsunuz. (muhabbetkuşu)
Denenebilir
Estağfurullah hocam benim de sizlerden hepinizden öğreneceğim çok şeyler var ve öğreniyorum 😊

Ufuk Yalçın

Müdavim
Emektar Üye
MaşAllah barekAllah sağ salim yavrularını da görürürüz inşAllah amin.

Muhabbetkusu

Aktif Üye
Bugün kuşları birleştirdim.
İlk izlenim olarak erkek kuş baya kızışmış dişiyi kafese atar atmaz üstüne çıktı tabi dişi izin vermedi 🥺 kurlaşma var ama bi yerden sonra dişi cazgırlık yapıyor bağırıyor sağa sola kaçmaya başlıyor.
Zamana bırakıcağız bundan sonra.
Çok yardımcı oldunuz hepinize teşekkür ederim bundan sonra bir sorunum olursa buraya soracağım

Üst Alt