• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet Kuşu Ayak Şişmesi

pofudukprens

Yeni Üye
Kuşumu sahipleneli 1 ay oldu. Bileğindeki doğum yılı bilekliğini çıkarttırdım ancak bu şekilde şişmiş ve engelli bir kuş olduğu için bileğine basarak yürüyor zorlanıyor. Veteriner bir sprey verdi kullandım ancak geçmedi. Bu durumu yaşayıp çözüm bulan var mı acaba?

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Kuşumu sahipleneli 1 ay oldu. Bileğindeki doğum yılı bilekliğini çıkarttırdım ancak bu şekilde şişmiş ve engelli bir kuş olduğu için bileğine basarak yürüyor zorlanıyor. Veteriner bir sprey verdi kullandım ancak geçmedi. Bu durumu yaşayıp çözüm bulan var mı acaba?
Merhaba, Ben anlayamadım bu fotoğrafı neresi, tekrar paylaşın lütfen

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Burası bacağın üst kısmı sanırım

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Çok siddetli , enfeksiyon kapmış
Eczaneden Rif ampül alın kırın ve kulak pamuğu ile sürün lütfen
Günde 2-3 kere sürün
Antibiyotik ve antibakteriyeldir yanetkisi yoktur
Eczane ücretli veriyor, sorun mutlaka geçmiş olsun

Ekli dosyalar

pofudukprens

Yeni Üye
Çok siddetli , enfeksiyon kapmış
Eczaneden Rif ampül alın kırın ve kulak pamuğu ile sürün lütfen
Günde 2-3 kere sürün
Antibiyotik ve antibakteriyeldir yanetkisi yoktur
Eczane ücretli veriyor, sorun mutlaka geçmiş olsun
Teşekkürler, yarın mutlaka alır kullanırım. Terramycin alıp sürdüm bugün o da antibiyotik içeriyor diye, bilmiyorum iyi mi yaptım. Önerdiğiniz ampul kaşınırken vs yanlışlıkla ağzına girerse zehirlenme durumu olur mu acaba? Bir de tüy problemi var, tüyleri sert tam çıkmıyor gibi. Popo kısmında da tüy yok gibi. Onun için ne kullanabilirim öneriniz var mı?

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Teşekkürler, yarın mutlaka alır kullanırım. Terramycin alıp sürdüm bugün o da antibiyotik içeriyor diye, bilmiyorum iyi mi yaptım. Önerdiğiniz ampul kaşınırken vs yanlışlıkla ağzına girerse zehirlenme durumu olur mu acaba? Bir de tüy problemi var, tüyleri sert tam çıkmıyor gibi. Popo kısmında da tüy yok gibi. Onun için ne kullanabilirim öneriniz var mı?
Yan etki yapmaz endişe etmeyin lütfen, terramicyn yağlı dır gerek yok, onu yememesi gerekli, rif çok daha iyi tedavide
Tüy için btAmin forte takviyesi yapın haftada iki gün
Entrobac probiyotik bağışıklık sistemi içindir iyi gelecektir onuda kullanın

Mehmet Gürbüz

Müdavim
Yazar
Sponsor
Kuşunuz gut olmuş hocam çok fazla mama ve yumurta maması bunu yapar

Üst Alt