• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşu ayak problemi

Mehmetekinci

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Kuşumun ayaklarında biri kırmızı biri sarı yaralar
Hastalık Belirti Tarihi
3 Ocak 2026
Kullanılan İlaç
Yok
Merhaba arkadaşlar kafesin içinde tahta tünek var geçen hafta değişmiştim bugün tesadüfen farkettim ayağının altında böyle şeyler var fotodan net anlaşıomıyorsa başka atabilirim hangi kremleri önerirsiniz hemen süreyim bu arada ayağını basıyor koşuyor ayağını yukarı çekme gibi bir şeyi yok rahatsız olduğunu belli etmiyor ben farkettim

Ekli dosyalar

Mehmetekinci

Yeni Üye
Kafeste kardeşiyle kalıyor onunda ayaklarına baktım onda hiç bir problem yok sadece bu kuşumda var yerde yürüneyi çok seviyor dışarı çıkarıyorum her gün bir kaç gün çıkarmıyım mı yerde yürümemesi için

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba hayır çıkarın kafesten. Yerde yürümese kafeste kalırsa bu sefer tünekte duracak. Yani onun için değişen bir şey olmayacak. Siz günde iki kez sabah akşam antibiyotikli krem sürünüz kulak çubuğu ile. Fucidin mesela. Temin edin. Ayağa sürdükten sonra krem kalıntıları kalmasın. Geçmiş olsun

Mehmetekinci

Yeni Üye
Merhaba hayır çıkarın kafesten. Yerde yürümese kafeste kalırsa bu sefer tünekte duracak. Yani onun için değişen bir şey olmayacak. Siz günde iki kez sabah akşam antibiyotikli krem sürünüz kulak çubuğu ile. Fucidin mesela. Temin edin. Ayağa sürdükten sonra krem kalıntıları kalmasın. Geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim fucidin var elimde hemen süreceğim🙏🙏🙏

Üst Alt