• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Muhabbet kuşu ayak incinmesi

Mervet

Yeni Üye
malesef bilgim yok bana veteriner başka jel verdi buarada her jel sargı ile sarılmaz . mesela veterinerin bana verdiğinde sarılmadığı yazıyor ama sizinkini bilmiyorum. Allah şifa versin ufaklığa, Sanırım Şehmus bey yazmıştı, tünekte değilde yerde dursa iyi olur diye. hemster talaşı mı ne demişlerdi. önemli olan dinlenmesi ve krem. Ahh bi dinlenseler zaten. hiç durmadan bizimkide zıp zıp. Ama bugün ilk kez bizimkinde iyileşme var 6. günümüz. Darısı size olsun. sık sık elimle yem veriyorum.

Mervet

Yeni Üye
sizin ilacınız ağrı kesiciymiş rahatlatır o da kuşu, benimki zedelenmelerde morluk iyileştirmeye ve kangren olmamasına yönelikti, ağrı kesici özelliği yok

Meryem

Paylaşımcı
malesef bilgim yok bana veteriner başka jel verdi buarada her jel sargı ile sarılmaz . mesela veterinerin bana verdiğinde sarılmadığı yazıyor ama sizinkini bilmiyorum. Allah şifa versin ufaklığa, Sanırım Şehmus bey yazmıştı, tünekte değilde yerde dursa iyi olur diye. hemster talaşı mı ne demişlerdi. önemli olan dinlenmesi ve krem. Ahh bi dinlenseler zaten. hiç durmadan bizimkide zıp zıp. Ama bugün ilk kez bizimkinde iyileşme var 6. günümüz. Darısı size olsun. sık sık elimle yem veriyorum.
Gerçekten öyle hiç durmuyor tek ayak üstüne kafesin bir o ucuna bir bi ucuna gidiyor 😊 benim kuşta iştahsızlık yok yiyor yumurta maması felan veriyorum baya yiyo alalha şükür. Ve teller de gezerken ayağını kullanıyo iki gündür ama üstne basmıyor işte. Bizimde bugün beşinci günümüz inşallah bizimde düzelir. Kuş iyi hasmışta böyle hastalığı olunca insan vicdan azabından ölüyormuş resmen kaç günlerdir uyku uyuyamıyorum. Sınav haftasındayım ama tek derdim şuan Mavişim 😔🙏

Meryem

Paylaşımcı
Ayağını zorladığı için olabilir ayağını kullanmasını engelleyin. Ozamn dediğime gelir iş pamuklu bilezik yapın
Yapmaya çalıştım ama bugün olmadı yapamadım oturup ağzıyla çıkarıyor. Sıkınca da korkuyorum acır diye

Ahmed

Müdavim
özelden link attım en sonadaki ni izleyin ilk kalteli bir anlatım var

123ene

Yeni Üye
Arkadaşlar benim kusumun ayahi çok kötü görünüyor ayahini bastiramiyo tüm tunekleri çıkardım çünkü bir tane ayahina basmadığını için düşüyor kuşum ayahının üstüne basamıyorum lütfen yardım edin